free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Μπουρλάκη απέκτησε ο Πανηλειακός

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε ο Πανηλειακός αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 24χρονος άσος κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι με την Παναχαϊκή ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Φωστήρα Οβρυάς, Ζαβλάνι, Τριαταιϊκο και Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά, το κειμενο

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 24χρονος Πατρινός επιτελικός χαφ (γεννημένος στις 14/12/1993) που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σαν σέντερ φορ έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από την Παναχαϊκή και παρά τις προτάσεις που είχε για να παραμείνει στη Football League, επέλεξε την ομάδα μας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπουρλάκης μετά το ξεπέταγμα του από την Κ20 της Παναχαϊκής και την άνοδο του στην ανδρική ομάδα, μετακόμισε στον Παναιγιάλειο. Στο Αίγιο – έχοντας γεμάτες συμμετοχές στην Β’ Εθνική – παρέμεινε μέχρι και τον περασμένο Γενάρη, οπότε και η Παναχαϊκή τον απέκτησε ξανά, για να στεφθεί λίγους μήνες αργότερα πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί σε Φωστήρα Οβρυάς, Ζαβλάνι και Τριταιικό.

Ο νέος παίκτης της ομάδας βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του συλλόγου, και αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, κατόπιν πήρε μια πρώτη «γεύση» από το νέο «σπίτι» του.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Related posts

«Τσικουδιά» παραμονής για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, o Αγ. Ιερόθεος 1-0 την Προοδευτική-Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Με… λεωφορεία και αυτοκίνητα στα Ζωνιανά οι φίλοι του Εργοτέλη!-Έντονη δυσαρέσκεια για Κασσελάκη

Abola Team 3

Παρέμεινε στην ΑΕ Μυλοποτάμου ο Μυρθιανός

Abola Team 2