free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Βακερλή και Μαραγκουδάκη ο Χαραυγιακός

Την απόκτηση του Στράτου Βακερλή και του Χαράλμαπου Μαραγκουδάκη ανακοίνωσαν οι «νερατζούρι».

 

 

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει απτόητος ο Χαραυγιακός!  

Οι περυσινοί πρωταθλητές του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας εντείνουν την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ σε όλες τις γραμμές με πρωταρχικό στόχο να εμφανιστούν απόλυα έτοιμοι στον νέο «μαραθώνιο» 

Σε αυτό το πλαίσιο οι «νερατζούρι» προχώρησαν σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες. 

Μετά  τους Πάρη Βακερλή, Κασσιανό και Βλάχα, οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν ακόμη δύο παίκτες που κάνουν το δρομολόγιο Βύρωνας-Ηλιούπολη. Πρόκειται για τους Στράτο Βακερλή και Χαράλαμπο Μαραγκουδάκη. 

Ο 26χρονος Στράτος Βακερλής θεωρείται από τους κορυφαίους τερματοφύλακες των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνας και επιστρέφει στην ομάδα της Ηλιούπολης μετά από διάστημα τεσσάρων ετών 

Στη συνέχεια πήγε στο Χαλάνδρι, και τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστίας της Δόξας Βύρωνος μετρώντας πέρυσι 122 λεπτά  συμμετοχής. 

Ο Χαράλαμπος Μαραγκουδάκης είναι 19 ετών και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος. Πέρυσι με τη Δόξα Βύρωνος μέτρησε 430’ συμμετοχής. 

Έτσι, η διοίκηση του Χαραυγιακού συνεχίζει δυναμικά τις προσθήκες με το τεχνικό δίδυμο Ρόππα-Ζυγούρη να διαπσιτώνε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι το έμψυχο δυναμικό γεμίζει με παίκτες ποιότητας και με παραστάσεις σημαντικών αγώνων στο «παλμαρέ» τους

 

Related posts

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων (3-0)

Abola Team

Τρίποντο για τη Νέα Ιωνία

Παντελίδης Mάνος

Μιχάλης Λαγός (Αγ. Ανάργυροι): “Θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει”

Τάσος Ζαφειρίου