free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μεταγραφικό μπαμ με Κουλουριώτη η ΑΕ Περάματος

Τον ταλαντούχο 17χρονο Φίλιππο Κουλουριώτη απέκτησε η Ενωση Περάματος.

Ο βιρτουόζος νεαρός χαφ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πειραιά. Αγωνιζόταν στην super legue με την Κ-17 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Κουλουριώτης είχε συνεργασία με τον Χάρη Γαλούνη στις μικτές ομάδες του Πειραιά οπου ήταν και αρχηγός αλλά και στην Αμφιάλη.

 

Ο Χάρης Γαλούνης δήλωσε για την μεταγραφή: “Είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας η απόκτηση του Φίλιππου..Πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση..το παιδί κανει παπάδες με την μπάλα..ειναι γρήγορος δυνατός και έχει τεράστια επαφή μετο γκόλ..με την μπάλα στα πόδια χαίρεσαι να τον βλέπεις..θεωρώ μεγαλη επιτυχία την απόκτηση του και εύχομαι να ειναι υγειής και τυχερός.”

 

 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Α κατηγορια Πειραιά και στην ΑΕ Περάματος…θεωρώ οτι η Α’ πειραια είναι καλύτερη και ισχυρότερη απο τα πρωταθλήματα των Κ -17..θα γίνω γνωστός και είμαι βέβαιος οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παω σε μεγαλύτερη κατηγορία.Νομίζω οτι η ένωση και ο κύριος Γαλούνης είναι το σκαλοπάτι για να αναίβω ψηλότερα. Ευχαριστώ το ΔΣ του συλλόγου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της απόκτησής μου.»

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Οι διαιτητές και οι παρατηρητές του σαββατοκύριακου (6-7/4)

Nάσος Φακίδης

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά

Abola Team 2

Τα σημερινά (11/1/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom