free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ολοκλήρωσε το ρόστερ της η Παλαιόχωρα

Και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την ιστορική συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (24/07) η Παλαιόχωρα ολοκλήρωσε το ρόστερ της και ετοιμάζεται σε μία εβδομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την ιστορική συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική.

Βέβαια το γεγονός ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Δημήτρη Μαγκαφίνη ο νεαρός Ζουμπούλης, ίσ ως αφήνει ανοιχτό παράθυρο για περαιτέρω προσθήκες μετά τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας.

Το athlitiko καταγράφοντας τα γεγονότα με βάση τις ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική σας παρουσιάζει το ρόστερ του ΑΟΠ.

Με βάση τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις που επισημοποιήθηκαν οι ποδοσφαιριστές είναι 19, με τον αριθμό να γίνεται 24 αν υπολογιστούν παιδιά που είναι στο δυναμικό της ομάδας.

Από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία παρέμειναν οι Αντ. Μανουσάκης, Δρακάκης, Ζαϊμίδης, Κουλούρης, Μάστορας, Θεοδωράκης, Τζαγκαράκης, Κριάρης και Γύπαρης, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Παπαδοκωνσταντάκης, Λιτσαρδάκης, Κοβάτσι. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν και οι Καρανάκης, Θεοδωρακόπουλος, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο ο Τσαρτσίδης.

Οι προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα είναι οι Φυντικάκης, Μαζιώτης, Σαμαράς, Καζαντζίδης, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος, Πονηρός, Κουμπαρούλης, Τσορμπατζίδης, Κορνελάτος.

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Ανακοίνωσε Θεοδώρου (ΦΩΤΟ) νέο προπονητή τερματοφυλάκων ο Ατρόμητος Πειραιά μετά την θητεία των Κακαργιά και Θωμόπουλο-Τα συγχαρητήρια του συλλόγου στον νέο πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μπαταγιάννη

Abola Team 3

Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο o Ηρόδοτος

Abola Team 2

Τον 21χρονο στόπερ Ηλία Μεταλλινό απέκτησε η Κηφισιά

Abola Team 3