free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαφίδα στα γκολπόστ το Δάσος Χαϊδαρίου

Την ένταξη του 23χρονου τερματοφύλακα από την Σπίθα ανακοίνωσαν οι «πρασινοκίτρινοι».

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση ξεκίνησε το Δάσος Χαϊδαρίου με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Οι ιθύνοντες των «πρασινοκιτρίνων» μετά από συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσαν την πρώτη τους φετινή προσθήκη, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Σκαφίδα. 

Το νέο απόκτημα του συλλόγου προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν , όπου υπερασπιζόταν την εστία της Σπίθας Νικαίας ομάδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών του Πειραιά και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

 

Δυνατά για πέντε ακόμη προσθήκες  

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Δάσους Χαίδαρίου, φυσικά δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι παράγοντες της ομάδας των δυτικών συνοικιών είναι σε προχωρημένες επαφές με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδέχεται να κάνουν την πολυπόθητη διαφορά στην ομάδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑ.

Οι θέσεις που αφορούν τους παραπάνω παίκτες είναι αυτή του κλασικού φορ, ενός αμυντικού χαφ, ενός αριστερού μπακ, ενός στόπερ κι ενός αριστερού εξτρέμ. 

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου υπό τις οηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Μαυρίκου.

 

 

Related posts

Κηφισιά 2010 – Φωστήρας Καισαριανής 7-1

Βασίλης Θεόκλητος

Αγκαλιά με τον τίτλο τα Ταταύλα!

abola10

Με εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ηρακλής Περιστερίου

Abola Team 3