free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παίκτης του Πανηλειακού ο Γκοτσούλιας

Την απόκτηση του Γιάννη Γκουτσούλια ανακοίνωσε ο Πανηλειακός.

Πρόκειται για 27χρονο μεσο που περυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο με τη φανέλα του Εργοτέλη ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Διαγόρα Βραχνέικων, Παναιγιάλειο έχοντας συνεργαστεί με τον κ Κουρμπανά.

Αναλυτικά, η ανακοινωση

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια.

Ο 27χρονος (γεννημένος στις 15/3/1990) Πατρινός αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, προτού μετακομίσει στον Παναιγιάλειο, συνδέοντας το όνομα του με αυτό της ομάδας καθώς στο Αίγιο έμεινε για έξι συνεχόμενες σεζόν αγωνιζόμενος σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική. Με τη φανέλα του Παναιγιάλειου όλα αυτά τα χρόνια, κατέγραψε στην Γ΄ Εθνική συνολικά 39 συμμετοχές και 2 γκολ και στην Β’ Εθνική 83 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου κεντρικού μέσου ήταν ο Εργοτέλης, στον οποίο αγωνίστηκε όλη την περσινή περίοδο και βόηθησε τους Κρητικούς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να πάρουν την άνοδο στην Football League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ομάδας με τον μάνατζερ του, Στέλιο Βραδέλη για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

O Πανηλειακός καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Related posts

Συνεχίζει ο Αρζένης στον Φωστήρα-Γυμναστής ο Λόντος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Αθανασόπουλος

Abola Team 2

To πρόγραμμα του πρωταθλήματος σε 6ο, 7ο και 8ο όμιλο στην Γ’ Εθνική, όπως και σε 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όμιλο

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στον 5ο όμιλο

Abola Team