free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στην Ιεράπολη οι Καβαλάρης, Ζιώγας και Ντριτάν

Την ένταξη τνω τριών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

Την αντεπίθεσή της σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητη η Ιεράπολη! 

Οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου εντείνουν τις ενέργειές τους που αφορούν την δημιουργία ενός αρκετά αξιόλογου ρόστερ, που θα πληροί όολες τις προδιαγραφές να σταθεί με αξιώσεις και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ, όπου θα συμμετάσχει τη ερχόμενη περίοδο μετά το σπουδαίο επίτευγμα της ανόδου στην διάρκεια της περυσινής χρονιάς. Σε αυτό το πλαίσιο, το αιγαλιώτικο σωματείο μετά την απόκτηση του Δημήτρη Βέρρα,  ανακοίνωσε την ένταξη τριών ακόμη παικτών. Και συγκεκριμένα τους Χρήστο Καβαλάρη, Έκτορα Ζιώγα, Άγκολι Ντριτάν. 

Ο πρώτος είναι 21 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην αμυντική, όσο και στην μεσαία γραμμή. Τη προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε με τη φανέλα του Κεραυνού Πετρούπολης στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας, ενώ πιο πριν από το 2012 έως το 2016 αγωνιζόταν στον συμπολίτη Ορφέα Αιγάλεω. 

Ο Έκτορας Ζιώγας Ααπό την πλευρά του είναι κι αυτός 21 ετών, ξεχωρίζει στις θέσεις του άξονα και την περασμένη περίοδο φιγούραρε με τη φανέλα της ΑΕ Αιγάλεω. Την σεζόν 2015-2016 ήταν στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ από το 2012 έως το 2015 έπαιζε στον Ορφέα Αιγάλεω. 

Σε ό,τι αφορα το τρίτο κατά σειρά απόκτημα τον νεαρό Άγκολι Ντριτάν, προέρχεται από τον Άγιο Ιερόθεο κια τον ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με το πλούσιο ταλέντο του.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έμεινε ο Θανάσης Σταματόπουλος στην Τερψιθέα

admin

Γκυζιακός-Ανθούπολη 0-0

Abola Team 3

Κορλιές (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας): “Δύσκολος αγώνας σε δύσκολη έδρα”(vid)

abola10