free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την 1η Αυγούστου η πρώτη του Ηρόδοτου-Ανακοινώθηκαν τα φιλικά-Κοντά στην απόκτηση του άσου Μελισσόπουλου

Την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, γνωστοποίησε επίσημα ο Ηρόδοτος, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί για την Τρίτη 1 Αυγούστου στο “Ιωάννης Σκουρέλλος” της Νέας Αλικαρνασσού.

Έξι φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει ο Μανώλη Παπαματθαιάκης, ενώ θα συμμετάσχουν και στο τουρνουά του Γιούχτα στις Αρχάνες.

Η προετοιμασία του Ηροδότου θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 1 Αυγούστου, με τα… θέματα του ρόστερ να μπαίνουν πλέον στη τελική ευθεία, ενώ όσο αναφορά τα φιλικά, ο Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Νεόυς Ηροδότου, Επισκοπή, Γιούχτα, Κισσαμικό, ΠΟΑ, ΑΕ Μυλοποτάμου, ενώ θα συμμετάσχει και στο καθιερωμένο τουρνουά του Γιούχτα στις Αρχάνες στις 12 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος, αναφέρει: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει ότι η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01/08 στις 18:30 στο γήπεδο “Γ.Σκουρέλος” στην Ν.Αλικαρνασσό.

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας έχει ως εξής:

•09/08 ΗΡΌΔΟΤΟΣ-ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΌΤΟΥ

•12/08 Τουρνουά ΓΙΟΎΧΤΑΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΠΟΑ

•23/08 ΕΠΙΣΚΟΠΉ ΡΕΘΎΜΝΟΥ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ

•26/08 ΗΡΌΔΟΤΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ

•30/08 ΗΡΌΔΟΤΟΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

•02/09 ΗΡΌΔΟΤΟΣ-ΠΟΑ

•10/09 Α.Ε ΜΥΛΟΠΟΤΆΜΟΥ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ».

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Μελισσόπουλου βρίσκεται ο Ηρόδοτος.

Οι νεοφώτιστοι δεν σταματούν την μεταγραφική τους ενίσχυση, καθώς θέλουν να συμπληρώσουν το ρόστερ ως την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος αναμένεται να είναι το επόμενο απόκτημα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και συνέχισε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Πηγή: liganews.gr

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο συγχαρητήρια για την εκλογή του ως προεδρος στο Δ.Σ. του ΟΦΗ.

Αναλυτικά, το κειμενο

» Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εύχεται συγχαρητήρια και καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο νέο διοικητικό συμβούλιο και στον νέο πρόεδρο, Φώτη Τσάλο, της ΠΑΕ ΟΦΗ 1926 «.


 

Related posts

Τον Οδυσσέα Γεωργιάδη απέκτησε ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2

Ο Γεωργοπάλης η πρώτη μεταγραφή στην Λευκίμμη

Abola Team 2

Ο Μποτσιβάλης επικεφαλής της διοίκησης στον Ολυμπιακό Βόλου!

Abola Team 2