free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Τον Παντελή Κάλη απέκτησε ο Παμπαιανικός που ξεκινάει προετοιμασία στις 7 Αυγούστου

Με μεθοδικές κινήσεις ουσίας συνεχίζει να “λειτουργεί” μεταγραφικά ο δημοφιλής και ιστορικός Παμπαιανικός η διοίκηση του οποίου δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου, παράλληλα.

Ξεκινώντας από το πρώτο “κομμάτι” και στο πλαίσιο των κινήσεων ουσίας μεταγραφικά αποκτήθηκε ο 30χρονος αμυντικό χαφ Παντελής Κάλης. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παμπαιανικό στον οποίο επέστρεψε ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 7 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Παιανίας με τεχνικό δίδυμο τους Ευγένιο Τσέρτο και Γιάννη Καρδιανάκη.

Η προετοιμασία του εφηβικού τμήματος με τεχνικό δίδυμο τους Ευγένιο Τσέρτο και Βαγγέλη Κοτρουζίνη ξεκινάει στις 28 Αυγούστου.

Οι ακαδημίες αποτελούμενες από τους Παίδες και Παμπαίδες ξεκινάνε στις 4 Σεπτεμβρίου με προπονητή τον Νώντα Κουτρουμάνο. Το ίδιο ισχύει και για τα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Αστεράκια όπου τεχνικό δίδυμο θα είναι οι Άρης Τσαγδής και Σωτήρης Τσιγάρας.

 

Related posts

Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά στον Σαρωνικό

Abola Team 2

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» τα Καλύβια!

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΟ ΑΥΛΩΝ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς