free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανεβάζει επίπεδο ο Ιπποκράτης

Στην απόκτηση πέντε αξιόλογων παικτών προχώρησε το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του προπονητή Κώστα Ζαμπέτα (φωτό)

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιπποκράτης!  

Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου φουλάρουν τον σχεδιασμό τους προσβλέποντας σητν όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ τους με παίκτες πολύ ποιοτικούς, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να δώσουν το κάτι παραπάνω.  

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του Ιπποκράτη προχώρησε στην ένταξη πέντε ιδιαίτερα αξιόλογων παικτών.  

Ο λόγος για τον 25χρονο τερματοφύλακα Αντώνη Τσιριμιάκο, που προέρχεται από τον Γαλαξία, τον 17χρονο και ιδιαίτερα ταλαντούχο δεξιό εξτρέμ Δημήτρη Στουρνάρα από τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω, αλλά και σε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονταν την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα του Φοίνικα Περιστερίου. Ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει εισηγηθεί ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας, με τους οποίους μάλιστα και συνεργάστηκε στο παρελθόν. 

Πρόκειται για τον 24χρονο αμυντικό Βαλεντίνο Λουκάκη, τον 32χρονο στόπερ και αρχηγό του Φοίνικα Περιστερίου Κώστα Αγγελούση , τον 23χρονο επιτελικό μέσο Νίκο Χατζάκο

 

Ανανέωσαν Θεμιστοκλέους και Θεοχάρης

 

Με τη φανέλα του Ιπποκράτη θα εξακολουθήσουν να αγωνίζοντια ακι την ερχόμενη σεζόν οι Θωμά Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Θεοχάρης. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του σωματείου των δυτικών προαστίων και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Νίκος Παπαγεωργίου, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης νέας ποδοσφαιρικής στέγης. 

 

Όσον αφορά τον Άκη Παναγιωτακόπουλο, ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Κεραμεικό υπέστη ρήξη χιαστών, θα υποβληθεί σε εγχείρηση στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 29/4

Abola Newsroom

Θύελλα Περιστερίου-Τριφυλλιακός 1-1

Abola Team 3

Νίκη ο ΑΟ Κωφών με 3-1 επί της Ειρήνης Πετρούπολης

Abola Team 3