free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Περιζήτητος ο Πολυχρονίδης!

 

Αρκετές προτάσεις έχει ήδη στα χέρια του ο έμπειρος μεσοαμυντικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κύπρο Κορυδαλλού.

 

 Ιδιαίτερα «καυτό» έχει αποδειχθεί το φετινό καλοκαίρι για τον Κώστα Πολυχρονίδη.  

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, ο οποίος πρόσφατα χώρισε τους δρόμους του με την Κύπρο Κορυδαλλού μετά την εξάμηνη συνεργασία τους,  αναζητεί με ιδιαίτερη προσοχή τον επόμενο σταθμό της πλούσιας ποδοσφαιρικής του διαδρομής.  

Ο Πολυχρονίδης, που έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, με θητεία σε Κύπρο Κορυδαλλού, Ηρακλή Νικαίας, Ατρόμητο Πειραια, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Εθνικό Πειραιά, Ιστιαία,  Οδηγήτρια και Ατρόμητο Πειραιά, φέρεται να έχει προσελκύσει ρτο ενδιαφέρον συλλόγων της Α’ Κατηγορίας του Πειραιά, αλλά και της Γ’ Εθνικής και η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τον πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες ημέρες να επιλέγει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός από την πλευρά του εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχήόλες τις περιπτώσεις που προβάλλουν στον ορίζοντα πριν αποφασίσει σε ποια ομάα θα συνεχίσει τη σπουδαία του σταδιοδρομία.

 

Related posts

Για πρωταθλητισμό και φέτος ο Αετός Κορυδαλλού

Ρένος Γιαμπουράς

Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα-ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-1

Abola Team 3

Μανώλη στα γκολπόστ η ΑΕ Θύελλα/ Αχιλλέα Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος