free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Στην Δραπετσώνα ο «μαέστρος» Τρίμπος!

Στην ένταξη του 32χρονου επιτελικού χαφ προχώρησε ο ιστορικός σύλλογος ενισχύοντας την μεσαία του γραμμή.

 

 

 

Έναν από τους πλέον δημιουργικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που κορσμούν τον ποδοσφαιρικό Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια, έκανε δικό της η Δραπετσώνα! 

Για τον 32χρονο Κωνσταντίνο Τρίμπο ο λόγος! Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο επιτελικό μέσο, ο οποίος πρόσφατα  έμεινε ελεύθερος από τον Ερμή Κορυδαλλού, ταράζοντας τα … λιμνάζοντα νερά του πειραίκού ποδοσφαίρου με μία μεταγραφή, η οποία θα συζητηθεί. 

Ο Τρίμπος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιτελικούς μέσους των ερασιτεχνικών κατηγοριών του Πειραιά, αφού διακρίνεται για το γεμάτο φαντασία παιχνίδι του, τις εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ, όπως επίσης και για την μοναδική του μαεστρία να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.  

Παράλληλα έχει να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, όπως αποδεικνύουν οι τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας, που έχει πανηγυρίσει ως παίκτης των Άρη Αμφιάλης (δύο φορές), Ηρακλή Νικαίας και Ικάρου. 

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην Κύπρο Κορυδαλλού. Στο πρώτο μισό σεζόν 2015-16  αγωνίστηκε στην ΑΕ Αίγινας, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 αγωνιζόταν στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ με τη φανέλα της Αγίας Ελεούσας, πριν ενταχθεί στον Ερμή Κορυδαλλού πέρυσι το καλοκαίρι.

 

 

 

Related posts

Στην ΑΟ Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Καλτσάς.

Ρένος Γιαμπουράς

Νίκος Κούστας: “‘Εχει στόχους για κάτι παραπάνω η ΑΕ Μοσχάτου”-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την τελετή λήξης της ακαδημίας και από το Summer camp 2018 athletics and football

Abola Team 3

Στις 6/8 ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ΑΕ Μοσχάτου που ανακοίνωσε τα φιλικά και ανακοινώνει και την εταιρία που θα ντύνει την ομάδα και την ακαδημία του συλλόγου

Abola Team 3