free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στην Κηπούπολη ο Νάτσιος

Στην ένταξη του 21χρονου επιθετικού από τον Αίμο Πετρούπολης προχώρησαν οι νεοφώτιστοι.

 

 

Την μεταγραφική της δραστηριότητα συνεχίζει απτόητη η Κηπούπολη, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Νάτσιου! 

Οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου των δυτικών προαστίων συνεχίζουν να εκπλήσσουν με τις μεταγραφικές τους ενέργειες προσβλέποντας την δημιουργία ενός ιδιαίτερα αξιόμαχου συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ, όπου θα μετέχει την ερχόμενη σεζόν μετά το επίτευγμα της ανόδου, που σημαδεύτηκε με την κατάκτηση του … απόλυτο πρωταθλήματος 24 νικών στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας. 

Κάτω από αυτό το πρίσμα αποκτήθηκε ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ σπουδαία σεζόν με την φανέλα του Αίμου Πετρούπολης, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ 

Το νέο απόκτημα της Κηπούπολης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό και αγωνιστικές παραστάσεις και πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Αίμου Πετρούπολης. 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ιθυνόντων του συλλόγου δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εντείνονται οι ενέργειες για την απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα, αλλά κι ενός επιτελικού μέσου, που προέρχεται από ομάδα της επαρχίας. Οι επαφές με τους δύο παίκτες που βρίσκοντια στο στόχαστρο, είναι σε προχωρημένο επίπεδο κια η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, θέει τους νεοφώτιστους σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακοινώνουν την ένταξή τους στην ομάδα.

 

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Φιλίππου.

Related posts

Ατρόμητος Χαλανδρίου-ΑΟ Ιλίου 0-1

Abola Team 3

Τα φιλικά της Λαύρας Αργυρούπολης

Abola Team 2

Σημαντική προσθήκη για Αλσούπολη

Ρένος Γιαμπουράς