free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιχμή του δόρατος ο Χατζηβαλσάμης για τον Ιάλυσο!

Την επιθετική του γραμμή ενίσχυσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, η διοίκηση του οποίου ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Χατζηβαλσάμη, που θα φορέσει τα «ερυθροκίτρινα»  και θα βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει το σύνολο του κ. Αλεξιάδη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Χατζηβαλσάμης κατάγεται από τη Ρόδο και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με τη φανέλα των «ελαφιών», αλλά και με αυτή των Νάουσα, Ελασσόνα, Λαμία και Ερμιονίδα.

 

Επίσης, η διοίκηση του Ιάλυσου ανακοίνωσε τον είσοδο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, του κ. Νίκου Αγά. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των «τοξοβόλων»:

 

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Χατζηβαλσάμη. Ο Φώτης είναι 30 χρονών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νάουσα, Ελασσόνα, Λαμία , Ερμιονίδα και Ρόδο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

 

Ο παίκτης δήλωσε μετά τη μετεγγραφή του:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ιάλυσο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους».

 

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ένταξη στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του κ. Άγα Νικόλαου. Ο κ. Άγας αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην πορεία της στη Γ εθνική και κυρίως τις ακαδημίες μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου και ευχόμαστε να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ενίσχυση με Σπανό ο Διαγόρας Βραχνέϊκων

Abola Team 2

Ο 20χρονος Παναγιωτόπουλος η νέα προσθήκη για το Κερατσίνι-Σιγάλας: “Να πετύχουμε τους στόχους μας”

Abola Team 3

Μέτρα ασφαλείας με Χαλκίδα!

Ρένος Γιαμπουράς