free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Νέο μεταγραφικό μπαμ με Γιώργο Ζήση το Ρουφ-Η “Αούστρια” ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτή Πάρη Παυλόπουλο που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Είναι φανερό πλέον η διοίκηση του Ρουφ υπό τον Θοδωρή Κουνάδη που είναι από τους ανθρώπους που αρέσκεται στα έργα και στις πράξεις και όχι στα λόγια, θέλει να κάνει και πάλι ασυναγώνιστη την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε μια ακόμα πολύ δυνατή μεταγραφή.

Το νέο απόκτημα της ομάδας που θα τεθεί φυσικά στην διάθεση του επιτυχημένου τεχνικού Γιάννη Σιλεβίστα είναι ο 22χρονος επιθετικός Γιώργος Ζήσης.

Ο γεννημένος το 1996 επιθετικός ήταν από τα βασικά στελέχη του Χαραυγιακού και από τους καλύτερους παίκτες του ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο.

Στο μεταξύ αποχώρησε από την ομάδα του Ρουφ και μετά από τουλάχιστον πέντε χρόνια συνεργασίας και προσφοράς σε αυτήν ο φυσιοθεραπευτής Πάρης Παυλόπουλος που πάνω απ’ όλα ήταν εξαίρετος σε ήθος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η διοίκηση και οι άνθρωποι του Ρουφ τον ευχαριστούν για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχονται ότι το καλύτερο και κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 7-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού η Αγία Παρασκευή (2-1)

Abola Team

Αποχώρησε ο Τσώνης από την Αγ. Παρασκευή

Abola Team 2