free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μάκο ο ΟΦΗ!

Μια ακόμα σημαντική μετεγγραφή θέλει να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Γρηγόρη Μάκο! Ενδιαφέρον για τον παίκτη δείχνει και η Λαμία.

Τις δύο πλευρές χωρίζει ακόμα μια μικρή απόσταση, η οποία θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί, κάτι που δείχνει εξαιρετικά πιθανό, καθώς ο Μάκος είναι ένας από τους βασικούς παίκτες που θέλει να εντάξει στην ομάδα του ο Νίκος Παπαδόπουλος και η διοίκηση δείχνει πως θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Αν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή αυτή, θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τον ΟΦΗ, καθώς οι πολλές… συστάσεις για τον Μάκο και την εμπειρία του περισσεύουν. Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1987 στην Αθήνα, ο 13 φορές διεθνής με την Εθνική ανδρών έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα από τη θητεία του στον Πανιώνιο, από το 2003 μέχρι και το 2009 όπου είχε συνολικά 130 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ακολούθησε το άλμα στην καριέρα του και η μετεγγραφή του στην ΑΕΚ τη φανέλα της οποίας φόρεσε 75 φορές από το 2009 μέχρι και το 2012, ενώ σημείωσε και 2 γκολ. Στη συνέχεια πήγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Μόναχο 1860, όπου είχε 11 συμμετοχές. Επαναπατρίσθηκε το 2013 όπου αγωνίσθηκε στην Κύπρο και την Ανόρθωση σε 51 αγώνες με απολογισμό 1 τέρμα, ενώ τη διετία 2015-2017 ήταν παίκτης του Παναιτωλικού όπου είχε 53 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το δύσκολο της υπόθεσης για τον ΟΦΗ είναι το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την απόκτηση του Μάκου και η Λαμία, η οποία δεν έχει την αίγλη τη βαρύτητα του Ομίλου, θα αγωνίζεται όμως πλέον στη Super League. Την Παρασκευή (28/7) αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα επαφή της κρητικής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να γίνει η προσπάθεια στο να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Related posts

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Abola Team 2

ΒΟΜΒΑ στον Παναθηναϊκό: Τιμωρήθηκε με αφαίρεση 9 βαθμών – Πιο κοντά από ποτέ ο υποβιβασμός!

Abola Team 2

Μουντιάλ 2018: Κροατία-Αγγλία 2-1 στην παράταση με πλήρη ανατροπή!

Abola Team 2