free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανέλαβε τις αναδημίες της Ιεράπολης ο Ζιώγας

Το απόλυτο αφεντικό των τμημάτων υποδομών του συλλόγου του Αιγάλεω θα είναι από την ερχόμενη σεζόν ο έμπειρος προπονητής.

 

Έναν προπονητή, που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και γνωρίζει άριστα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επέλεξε η διοίκηση της Ιεράπολης, για την εκγύμναση των πλούσιων τμημάτων ακαδημίας της. Για τον Βαγγέλη Ζιώγα ο λόγος. 

Το ΔΣ της Ιεράπολης ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος την ερχόμενη σεζόν θα αποτελέσει τον «ιθύνοντα νου» των τμημάτων υποδομών του συλλόγου τνω δυτικών προαστίων. 

Ο Βαγγέλης Ζιώγας είαποτελεί μία ιδιαίτερα γνώριμη φυσιογνωμία για τα ποδοσφαιρικ΄λα δρώμενα του Αιγάλεω, αφοιύ έχει εργαστεί με ιδιαίτερα επιτυχία σε πολλούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής. 

Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στις ακαδημίες του Ορφέα Αιγάλεω το 2008, ενώ ως τον Νοέμβριο του 2015, όπου συμπλήρωνε συνολικά 7 χρόνια στο ιστορικό σωματείο, είχε ήδη καταγράψει και 4,5 χρόνια στον πάγκο του ανδρικού τμήματος, τμήμα στο οποίο είχε προωθήσει και πολλά από τα παιδιά που είχε μαζί του στις ακαδημίες από το 2008. 

Από τον συμπολίτη Ορφέα, ο Ζιώγας αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2015, ένα μήνα αργότερα, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, πόστο στο οποίο έμεινε μέχρι τις αρχές Αυγούστου του 2016.

Related posts

ΔΗΜ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Ο Άτταλος έχει φτιαχτεί για να σταθεί και ψηλότερα»

Abola Team

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Στον ΠΑΟΚ ο Δέτσης!

Ρένος Γιαμπουράς

Λίτσα και Καλέμη πήρε η Κηπούπολη

Abola Team 2