free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνησε ο Πανηλειακός!

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ο Πανηλειακός, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Περίπου στις 7.00 το απόγευμα όπως ήταν προγραμματισμένο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκαν από παρευρισκόμενους φιλάθλους που παρά την ζέστη προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση του συλλόγου, ενώ παράλληλα τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός (από τον εφημέριο της Αγίας Τριάδας, πατέρα Νεκτάριο Συμεωνίδη).

– Το «παρών» στην «πρώτη» των ερυθρολεύκων έδωσε κι ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε, ότι το Στάδιο του Πύργου λίαν συντόμως θα φέρει όνομα, και συγκεκριμένα το όνομα του Ηλείου οπλαρχηγού της επανάστασης του 1821 Χαράλαμπου Βιλαέτη!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε κάποιες εργασίες που θα γίνουν ακόμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπως είναι η αντικατάσταση κατεστραμμένων καθισμάτων. Ο κ. Λιατσής επίσης κάλεσε τον κόσμο να σταθεί κοντά στον Πανηλειακό.

* * * Μεχρι τώρα λοιπόν στο νέο ρόστερ, με νέο προπονητή υπενθυμίζεται τον Νίκο Κουρμπανά, υπάρχουν (ως επίσημα ανακοινωθέντες από την ομάδα) οι εξής:

Ήρθαν:

Ντίνος Νικολόπουλος (πέρυσι Χανιά – Β’ Εθνική, α’ γύρος),

Γιάννης Κολόκας (πέρυσι, Εργοτέλης – Γ’ Εθνική α’ γύρος και Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική β’ γύρος),

Σταύρος Σούλης (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική),

Γιάννης Καλλιακμάνης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική),

Γιάννης Μπουρλάκης (πέρυσι Παναιγιάλειος – Β’ Εθνική α’ γύρος και Παναχαική – Γ’ Εθνική β’ γύρος),

Γιάννης Γκοτσούλιας (πέρυσι Εργοτέλης – Γ’ Εθνική),

Κώστας Κρεββατάς (πέρυσι Καλλιθέα – Β’ Εθνική)

Ανανέωσαν:

Γιάννης Καπετανάκης, Αναστάσιος Σακελλαρίου, Παναγιώτης Νιφορόπουλος, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Στάθης Μπουρνέλης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης Σακελλαρίου, Διονύσης Πλαστουργός, Δημήτρης Χατζηστάμου, Γιώργος Στούπης, Γιώργος Βουργουντζής, Στέλιος Μπατζάκας, Σάκης Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Καλαντζής, Νίκος Γκουβέρος

* Όλοι οι παραπάνω ήταν πααρόντες στην πρώτη, πλην του στρατευμένου Καλαντζή.

ΑποχώρησανΤσουκαλάς, Βλαχόπουλος, Μπεγλεκτσής, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χατζηαράπης, Παπαπέτρου – (ενώ εκκρεμεί ακόμα η όποια ανακοίνωση για τον Σκοζάι)

– Απο εδώ και πέρα, (αν και πιθανότατα όχι άμεσα), θα στοχευτούν δυο κινήσεις ακόμα. Σε ανάλογα “κομμάτια για το συνολικό φετινό ερυθρόλευκο παζλ”.

Μια δεξιού μπακ (και για να “ντουμπλάρεται” αλλά και για να μπορεί να παίξει και πιο μπροστά στην πλευρά ο Νιφορόπουλος). Από περιπτώσεις εντός Νομού θα εξεταστεί κι η περίπτωση του Λευτέρη Βατσή.

Μια ενός ακόμη σέντερ φορ (εξετάστηκε κι ο Δημήτρης Μπάρκας από περιπτώσεις εντός Νομού, αλλά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει το θέμα για διάφορους λόγους, με τα ως τώρα δεδομένα).

Δύο ειδών εισιτήρια διαρκείας

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει πως από την Πέμπτη (27/7) τέθηκαν σε κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο σύλλογος, αντιλαμβανόμενος τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής, αποφάσισε φέτος να τοποθετήσει κάρτες διαρκείας δύο κατηγοριών σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή , με σκοπό το κόστος τους να είναι προσιτό και στον απλό φίλαθλο που επιθυμεί να «πάρει θέση» στο «Μαρακανά».

Με σύνθημα «Η φλόγα άναψε, δυνάμωσε την!», ο Πανηλειακός καλεί τους φιλάθλους του, την πραγματική δύναμή του, να σταθούν για μια ακόμα φορά στο πλευρό του και στο φετινό του ταξίδι, με σκοπό, όλοι μας στο τέλος της χρονιάς να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που ΜΑΖΙ καταφέραμε!

Οι φετινές κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

VIP (Θύρα 4): 150 ευρώ
GENERAL: 90 ευρώ

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας μπορούν να το κάνουν κι από τα γραφεία της ομάδας στον Πύργο (οδός Κολοκοτρώνη 1), στο τηλέφωνο 6994 875480 και από τα μέλη του ΠΥΡΣΟΥ”.

Να διευκρινίσουμε ότι τα εισιτήρια GENERAL των 90 ευρώ είναι για τις υπόλοιπες Θύρες που θα ανοίγουν, πλην της “4” (επισήμων). Δηλαδή είναι βασικά για την “3” και την “5”, (τις δυο παράπλευρες της “4”), κ.τ.λ.

 

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Γ.Σ. Μαρκό: Ενίσχυση και στην άμυνα με την επιστροφή του Θοδωρή Τσίκλου

Γιώργος Ανανίδας

Ελεύθερος ο Αθανασόπουλος

Ρένος Γιαμπουράς

Ηλιούπολη: Ενίσχυση στην επίθεση με την επιστροφή του Κώστα Γκούγκα

Γιώργος Ανανίδας