free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Καλογερόπουλος στο τεχνικό τιμ του Καλαμακίου

Το πόστο του στενού συνεργάτη του Νίκου Μανωλά στο τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ιωνικού και Καλαμάτας.

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στο Καλαμάκι.  

Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» προχώρησαν σε μία πολύ σημαντική κίνηση, η οποία έρχεται να εκτοξεύσει την αίγλη και το προφίλ του συλλόγου των νοτίων προαστίων στα μάτια της  κοινής γνώμης των ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Συγκεκριμένα, ήρθαν σε συμφωνία με μία από τις σπουδαιότερες μορφές των επαγγελματικών κατηγοριών στο πέρασμα της δεκαετίας του 1990. 

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Καλογερόπουλο, ο οποίος θα αποτελέσει τον στενό συνεργάτη του τενχικού Νίκου Μανωλά, καλύπτοντας το κενό που προέκυψε από την αποχώρηση του Γιάννη Ξύδια. 

Ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος «κουβαλάει» ως παίκτης πολύχρονη καριέρα στην πάλαι ποτέ Α’ Εθνική, αφού έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό,  ΠΑΟΚ, Ιωνικό, Πανσερραϊκό και Καλαμάτα.

Πλέον, κάνει καριέρα τα τελευταία χρόνια ως προπονητής, αφού έχει θητεύσει σε αρκετούς συλλόγους  των ερασιτεχνικών κατηγοριών του Πειραιά. 

Αναμένεται με τις γνώσεις του και τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά να ενισχύσει τα μέγιστα το Καλαμάκι στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει την ερχόμενη σεζόν στα δύσβατα μονοπάτια της Β’ ΕΠΣΑ..

 

«Φουλάρουν» για μεταγραφές

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στα μεταγραιφκά δρώμενα του Καλαμακίου. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν να διευθετηθύν οι τελικές διοικητικές ζυμώσεις, ώστε να οριστικοπιήσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, οι οποίες προβλέπεται να είναι εντυπωσιακές και να συζητηθούν.Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι άνθρωποι της ομάδας των νοτίων προαστίων φέρονται να έχουν προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με πέντε τουλάχιστον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ρούσσος (Αγ. Ελεούσα):”Είμαι πιστός στρατιώτης της ομάδας”(vid)

abola10

Καραφωτιάς: Στόχος μία άνετη παραμονή…

Abola Team

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Αμπαριάν 30-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς