free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ατματζίδη, Παπαχειμώνα, Μέγα, Βανδώρο, Μιχαήλ και Κάππο απέκτησε η Δόξα Βύρωνα

Πολλαπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε η διοίκηση της Δόξας Βύρωνα υπό τον Γιάννη Μελά.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Βύρωνα θα αγωνίζεται ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν πέρυσι στον 4ο ομιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η αναφορά γίνεται στον ακραίο επιθετικό Παναγιώτη Ατματζίδη ο οποίος με την παρουσία του σε Ρόδο και Προοδευτική απέδειξε την ποιότητα που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστής.

Με θητεία σε Άρη, Πανσερραϊκό, Τρικαλα, Παναιγιάλειο, Βύζαντα, Ασπρόπυργο, Ακράτητο, Παναχαϊκή, Καλλιθέα δείχνει ότι διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία.

Μάλιστα, ως κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η δυνατότητα να πηγαίνει στο 1Χ1 και οι φαρμακερές του σέντρες που προκαλούν ρογμές σε όλες τις αντίπαλες άμυνες. Ο Ατματζίδης αποτέλεσε το βασικό συντελεστή στην άνοδο της Προοδευτικής από το τοπικό πρωτάθλημα στην Γ Εθνική ενώ και πέρυσι είχε καλή παρουσία.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Οδυσσέας Παπαχειμώνας ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και επιστρέφει στο σύλλογο μετά από ένα χρόνο έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Αθηναϊκό για ένα διάστημα.

Στην “κυανή θεα” θα αγωνίζεται επίσης και ο 19χρονος μέσος Κώστας Μέγας που πριν από δυο χρονια είχε κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας ενώ έχει περάσει και από τη Θύελλα Ραφήνας.

Με τις κινήσεις αυτές, η διοίκηση Μελά προκαλεί ντελιριο ενθουσιασμού στις τάξεις του κόσμου ο οποίος δείχνει την πρόθεση του να γεμίσει το δημοτικό στάδιο της περιοχής σε κάθε ματς και να αποτελεί το 12ο παίκτη για την ομάδα.

Επίσης, στην ομάδα θα αγωνίζονται πλέον ο γκολκίπερ Αιμίλιος Βανδώρος (στην κεντρική φωτό) που έπαιζε στο Λουτράκι, ο φορ Χρήστος Μιχαήλ που έχει αγωνιστεί σε Οπούντιο Μαρτίνου και ΑΕ Ιστιαίας, και ο μέσος Αγγελος Κάππος που έχει παίξει σε Αχιλλέα Δομοκού, Οπούντιο Μαρτίνου, Ηλιούπολη και Αγία Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μελάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσπάθεια της νέας διοίκησης για την εκ βάθρων ανοικοιδόμηση της ομάδας.

Αναλυτικά…

Θεωρώ ότι με αυτές τις κινήσεις απαντάμε στον πόλεμο που δεχθήκαμε από την προηγούμενη διοίκηση Κατσιούλα και των συνεργατών του, η οποία ουσιαστικά διέλυσε την ομάδα αφήνοντας 19 ποδοσφαιριστές ελεύθερους και χρέη άνω των 30.000 ευρώ.

Οι φιλαθλοι θα πρεπει να ειναι αισιόδοξοι αφού η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν. Να είναι σίγουροι ότι δημιουργούμε ένα σύνολο ανάλογο της ιστορίας της Δόξας.

Related posts

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10

Εκπληκτική η Πεύκη του Γιώργου Κοϊντόση 5-1 εκτός τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Σε πεντάδα μεταγραφών προχώρησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Abola Team 2