free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ για τον χαμό του 15χρονου Π. Κομιώτη

Την οδύνη τους εξέφρασαν ο πρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ για τον χαμό του 15χρονου ποδοσφαιριστή του Πυρρίχιου Ασπροπύργου Παναγιώτη Κομιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του άτυχου νεαρού ο Χρήστος Κομιώτης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ρουφ οπότε και η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη συγκλόνισε τους ανθρώπους της “Αούστρια”.

Σύσσωμη πάντως η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ εκφράζει τα συλλυπητήριά της και την συμπαράστασή της στην οικογένεια του άτυχου Παναγιώτη για το τραγικό αυτό γεγονός.

Στο μεταξύ πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία και πάνω σε λευκό φέρετρο τον 15 χρονο ποδοσφαιριστή του Πυρρίχιου Ασπροπύργου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Χ. ΚΟΜΙΩΤΗ που έφυγε εντελώς ξαφνικά την Παρασκευή.

Βουβός πόνος και θλίψη επικρατεί σε ολόκληρη την πόλη, του Ασπροπύργου και όλης της Δυτικής Αττικής.

Στιγμές θρήνου και ανείπωτης λύπης έζησαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Γκορυτσά και στη συνέχεια στο κοιμητήριο Ασπροπύργου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

 

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αβρ. Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος Αttica T.v. Κων. Τσολερίδης  ο Εντεταλμένος Δημ. Συμβούλος Αντ. Κοναξής. Από ομάδες σύσσωμο Δ.Σ. Πυρρίχιος με επικεφαλής τον Χρ. Αποστολόπουλο & Σ. Σαμψωνίδου, σύσσωμο το Δ.Σ της  Ένωσης Πανασπροπυργιακου με επικεφαλής Σπύρο Μπέκο, ακόμα ο  Λαμπρινάτος από την Δύναμη, ο Θ. Βάντζος από τον Κριό, ο Κώστας Διολέτης από την Λαμπερή, ο ποδοσφαιριστής  Γαλανός από τον Ατταλο Ν.Π, από τον Αστέρα Μαγούλας η γραμματέας Ματίνα Σαμπάνη και οι αρχηγοί: Ηλιόπουλος-Κορωναίος ο υπεύθυνος του Open west Attica Soccer Star Γιώργος Δημητρακόπουλος και άλλοι.

Related posts

Σήμερα η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ήφαιστου Περιστερίου!

Abola Team 3

Θρίαμβος Απόλλωνα Χαλανδρίου, 2-0 τον ΠΟΨ

Ρένος Γιαμπουράς

«Επένδυση» με Βασαρμίδη στα γκολπόστ για τα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος