free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αγόρασε τον Μιλόβα η Αλσούπολη

Τα δικαιώματα του 20χρονου μεσοεπιθετικού από τους Αγίους Αναργύρους απέκτησε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

Οριστικά με την φανέλα της Αλσούπολης θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πέτρος Μιλόβας. 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων απέκτησαν τα δικαιώματα του 20χρονου ακραίου χαφ από τους Αγίους Αναργύρους.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η περασμένη σεζόν είχε βρει τον Μιλόβα να αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Αλσούπολη, ωστόσο οι καταπληκτικές του εμφανίσεις και το αστείρευτο ταλέντο του, έπεισαν απόλυτα τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος εισηγήθηκε στους ιθύνοντες του σωματείου να επισπεύσουν τις διαδικασίες αγοράς του. 

Όπως και συνέβη. Με τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρατείνει την θητεία του στην ομάδα του Γαλατσίου.

 

Ανανέωσαν Καραμπάτσης και Θεοδωρίδης 

Ο σχεδιασμός της διοίκησης της φιλόδοξης ομάδας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση., Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες της Αλσούπολης προχώρησαν σητν ανανέωση δύο ακόμη πολύ ποιοτικών νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους 19χρονους ακραίους επιθετικούς Γιάννη Καραμπάτση και Μιχάλη Θεοδωρίδη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν και την επόμεη σεζόν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. 

Η έναρξh της θερινής προετoιμασίας για την νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 16 Αυγούστου με τη πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών να είναι προγραμματισμένη για τις 7 μ.μ.

 

 

 

Related posts

Λαζάρου:”Λογικό να είμαστε το αουτσάιντερ”

abola10

Τον Μάνο Βουγιούκα προσέλαβε η Ελευθερούπολη στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 9/4

Abola Newsroom