free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έναρξη προετοιμασίας ο Αστέρας Αμαλιάδας – Τελειώνει νέες μεταγραφές!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας ξεκινάει προετοιμασία αυτή τη Δευτέρα 31/7 και η πρώτη θα γίνει στο Στάδιο Αμαλιάδας.

Σχετική ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη προπόνηση, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 17:30, θα παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Μίχος, μαζί με τους συνεργάτες του. Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως θα ξεκινήσει η προπόνηση».

* Στο μεταξύ, εκδόθηκε και κάλεσμα του Συνδέσμου Φιλάθλων: «Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αστέρα καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας τη Δευτέρα στις 6.00 μ.μ. να βρεθούν στο Στάδιο Αμαλιάδας κοντά στην πρώτη προπόνηση.

Όλοι μαζί στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας, να δώσουμε δυναμικό παρών και να καλωσορίσουμε το τεχνικό επιτελείο και τους παιχταράδες μας. Θα υπάρξουν εκπλήξεις και δυναμική παρουσία του Συνδέσμου. Από το νέο ξεκίνημα δεν πρέπει να λείψει κανένας Αστερίτης. Δευτέρα στις 6.00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο».

– Από τον ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, συνεχίζεται πλέον και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το γραφείο του Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Υπάρχουν και σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας στην πόλη, τα οποία είναι:

-Περίπτερο Μάνθου πλ. Καλίτσα

-Βιβλιοπωλείο Κύκλος Διονυσίου Παυλόπουλου, έναντι Δικαστηρίων.

-Βιβλιοπωλείο Βιβλιοχώρος, Γρηγόρη Κακολύρη (Φιλικής Εταιρείας).

-Βιβλιοπωλείο Υδρόγειος, Δήμου Αθανασόπουλου (Ερμού)

-Βιβλιοπωλείο Γνώση, Καραπάνου-Κορδονούρη (Ερμού)

-Βιβλιοπωλείο Πανόραμα Γιώργου Δημητρόπουλου

-Περίπτερο Χρήστου Μπράβου (Πλ. Αγίου Αθανασίου)

-Περίπτερο Γιώργου Χριστόπουλου (Πλ. Αγ. Αθανασίου).

* Παράλληλα, στην τελική ευθεία βρίσκονται και κάποιες ακόμα μεταγραφές για την ομάδα. Τουλάχιστον τρεις είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες (και εντός της Δευτέρας) όπως ανέφεραν οι πιο πρόσφατες πληροφορίες. Με παίκτες που έχουν θητεία και σε Γ’ και σε Β’ Εθνική.

Η μέχρι τώρα διαμόρφωση του ρόστερ (30/7)

Προπονητής: Πέτρος Μίχος

Ήρθαν: Τάσος Κυριάκος (πέρυσι Απόλλων Λάρισας – Γ’ Εθνική), Αλντιόν Πασάι (πέρυσι Απόλλων Αθηνών – Β’ Εθνική, α’ γύρος), Ματθαίος Μαρουκάκης (πέρυσι Λάρισα – Σούπερ Λίγκα και Τρίκαλα – Β’ Εθνική), Λεωνίδας Κασνέτσι (πέρυσι Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική), Αλέξανδρος Καμπούρης (πέρυσι Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική), Ντιέγκο Τόρες (πέρυσι Νέστος Χρυσούπολης – Γ’ Εθνική, β’ γύρος)

Ανανέωσαν: Γιώργος Τσάμης, Δημήτρης Αρβανίτης, Παναγιώτης Μπουτσικάκης, Ηλίας Κασάπης, Νίκος Μπουζούρας, Δημήτρης Μπράβος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Γιώργος Σταθάτος

Αποχώρησαν: Καλλιακμάνης, Μελετίδης, Λούγκος, Μπαρδούσης, Παρασκευόπουλος, Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, και οι, Παπουτσής, Ζόρο, Γκατιάγκα, Οντβόνγκ, (τυπικά δεν έχουν πάρει ακόμα τις “ελευθέρες”), όπως τυπικά και οι Θαν. Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος, που μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους στις αρχές της προηγούμενης σεζόν δεν επανήλθαν σε δράση ως το τέλος της (ο πρώτος πήγε και να εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία του στο ενδιάμεσο διάστημα).

– Ακόμα, είναι υπό παραμονή ο νεαρός μεσοαμυντικός Γιάννης Ντάβαρης, που αυτό το διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του εκτός Νομού. Ενώ στις πρώτες τουλάχιστον προπονήσεις αναμένεται να πάρουν μέρος και νεαροί παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και πέρυσι έπαιξαν δανεικοί σε ομάδες Α1 Ηλείας, όπως ο Λόξας και ο Νικολακόπουλος. 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Κράτησε Νταουτάι η Ένωση Αγιων Αναργυρων

Abola Team 2

Τέλος οι Τερεζόπουλος και Γκοβερίνος από τον Εθνικό!

Abola Newsroom

Από Ψυχικό…Παλλήνη!

Abola Team