free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Η ΕΠΣΔΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο-Συλλυπητήρια για τον χαμό του Π.Χ. Κομιώτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η συμμετοχή των ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018 , ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ . ——————————— ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΘΩΣ : 1)ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ , ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ Δ.Σ. & φΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕΛΩΝ 2)ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ(ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ) 3)ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΊΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΚΟΝΊΖΕΙ , ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΊ ΑΔΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΔΑ . 5)ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΠΣΔΑ ΚΑΙ ΕΠΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ :ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Δ.Α.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΟΜΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Related posts

«Κλείδωσε» την παραμονή ο Θρασύβουλος

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΔΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (23-24/2)

Nάσος Φακίδης

Η έναρξη των μαθημάτων στην Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3