free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε Βελιανίτη στην «μηχανή» του ο Ήφαιστος Περιστερίου!

Στην απόκτηση του 27χρονου ανασταλιτκού μέσου από τον Ζακυνθιακό και με πορεία σε Κ-20 της ΑΕΚ, Καλλιθέα, Αχαρναϊκό προχώρησε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστος Περιστερίου! Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προατίων εντείνουν την κινητικότητά τους αναφορικά με την ποιοτικότερη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με την προοπτική η νέα σεζόν να βρει την ομάα πανέτοιμη από άποψη να διεκδικήσει μία πρωταγωνιστική πορεία στα δύσβατα μονοπάτια της Α’ ΕΠΣΑ.  

Σε αυτό το πλαίσιο, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη ενός αρκετά ποιοτικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό. 

Ο λόγος για τον 27χρονο ανασταλτικό μέσο Γιάννη Βελιανίτη. Το νέο απόκτημα του Ηφαίστου Περιστε΄ριου έχι να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό και πλύσιες αγωνιστικές παραστάσεις. Έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από την Κ-20 της ΑΕΚ , ενώ έχει να επιδείξει θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις φανέλες των Αχαρναϊκού, Καλλιθέας, Αστέρα Μαγούλας κι Αίαντα Σαλαμίνας. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Ζακυνθια, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μολαϊκο και Ατρόμητο Συκέας και τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις όσον αφορά την ποιότητά του. 

 

Τρανός: «Στόχος το κάτι παραπάνω!» 

Με πολλές βλέψεις κι όνειρα για μία θετική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ ξεκινάει αύριο Τετάρτη (2/80 το απόγευμα στις 6 μ.μ. ο Ήφαιστος Περιστερίου την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ψυχολογία όλων όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό σημείο κι άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να πετύχει μία αξιοζήλευτη πορεία, η οποία θα αποτελέσει φυσική συνέχεια των περασμένων ετών. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού στο «Αbola.gr»: 

«Ξεκινάμε την νέα αγωνιστική περίοδο με πολλές βλέψεις και υψηλές προσδοκίες. Έχουμε χτίσει ένα αρκετά δυνατό κορμό κι κτιμώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να πραγματοποιήσουμε μία αρκετά θετική παρουσία. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πετύχουμε το κάτι παραπάνω φέτος , με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει αποκτήσει εμπειρίες από τα προηγούμενα χρόνια, όταν και καταλάβαμε υψηλές θέσεις στην βαθμολογία και η άποψηή μου είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με πολλή δουλειά και μεράκι έχουμε όλα τα φόντα να φανούμε ανταγωνιστικοί».

 

 

 

 

 

Related posts

Νέα μεταγραφική βόμβα με Αλιμπά οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 2

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Πήρε Σκαφτούρο ο Χαραυγιακός!

Abola Newsroom