free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η ΕΠΣΑΝΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΑΝΑ σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής τα σωματεία υποχρεούνται να συνυποβάλλουν τα κάτωθι έγγραφα:

  • Αντίγραφο πρακτικού Γεν. Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών
  • Απόσπασμα πρακτικού με την Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου σωματείου  
  • Παραχωρητήριο γηπέδου   συνοδευόμενο από άδεια καταλληλότητας γηπέδου που εκδίδει η Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής, εφόσον υπάρχει.  
  • Αντίγραφο Καταστατικού
  • Συνυποσχετικό Διαιτησίας /δήλωση σωματείου περί αποδοχής του καταστατικού και κανονισμών UEFA- FIFA-ΕΠΟ (παραλαμβάνεται από την Ένωση, ενώ  διατίθεται επίσης και από το site της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α)
  • Τα σωματεία της Ένωσης υποχρεούνται μαζί με την δήλωση συμμετοχής να καταθέσουν τα κάτωθι:

Α΄ κατηγορία:  υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά σε δύο (2) εκ των πρωταθλημάτων Υποδομών  Νέων ή Παίδων ή Παμπαίδων.

Β΄ κατηγορία: υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά με μία (1) τουλάχιστον ομάδα στις διοργανώσεις Νέων, Παίδων, Παμπαίδων και Junior

Γ΄ κατηγορία: υπεύθυνη δήλωση ότι θα συμμετάσχουν με μία (1) τουλάχιστον ομάδα στις διοργανώσεις Νέων, Παίδων, Παμπαίδων, Junior.

Επίσης στην  δήλωση συμμετοχής θα αναφέρουν ότι έχουν την ειδική αθλητική ιδιότητα αναγνώρισης του σωματείου από τη ΓΓΑ ή έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της ή θα καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για  την έκδοση της. 

Τα σωματεία υποβάλουν την δήλωση συμμετοχής στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α αφού πρώτα έχουν εξοφλήσει όλες τις οικονομικές τους οφειλές προς την Ένωση.

Related posts

Παμπαιανικός: Χορηγός η ΕΥΔΑΠ

Abola Team

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2-3 | Τα στιγμιότυπα

admin

Η ΕΠΣΑΝΑ για το νέο ωράριο λειτουργίας των γραφείων της

Abola Team 3