free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καρπούζας: «Ξεκνάμε με πολλές βλέψεις!»

Τον ενθουσιασμό του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, φανέρωσε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας

 

 

Με πολλά χαμόγελα και με τις φιλοδοξίες να …. αγγίζουν ταβάνι, ξεκίνησε ο Άγιος Δημήτριος την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.  

Άπαντες στο στρατόπεδο της «Μπάρτσα» αντιμετωπίζουν την προσεχή σεζόν ως ένα μεγάλο στοίχημα, ώστε η δημοφιλής κι άλλοτε κραταιά ομάδα να θέσει τις υγιείς και στέρεες βάσεις, ώστε να πετύχει την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες μέσα στα επόμενα χρόνια. 

Η δίψα για σκληρή δουλειά, αλλά και σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς, είανι διάχυτη, αφού από το ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού, ο Πρόεδρος Μανώλης Τζινευράκης και οι στενοί του συνεργάτες δούλεψαν πυρετωδώς προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Καρπούζα στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές κι απόλυτα χαρακτηριστικές: 

«Ξεκινάμε την νέα σεζόν με πολλές φιλοδοξίες βλέψεις, ενθουσιασμό κι άκρατη αισοδοξία για μία αξιοπρόσεκτη σεζόν. Το προαπαιτούμενο για την ομάδα μας είναι να διέπεται από την σωστή οργάνωση και δομή της σε όλες τις εκφάνσεις. Μέσω αυτής θα θέσουμε τις βάσει , ώστε να πιστέψουμε και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει: 

«Η διοίκηση του Μανώλη Τζινευράκη έκανε υπέρβαση το καλοκαίρι, φέρνοντας πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν να επιδείξουν πλούσιο βιογραφικό. Αυτό, που επιδιώκουμε, είναι και οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα μας να γουστάρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να τα δίνουν όλα για την ομάδα που εκπροσωπούν. Θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα δύο τελευταία εισιτήρια σε Χολαργό και Χαλάνδρι

Abola Team

Στους Λύκους Χαϊδαρίου και ο Δημήτρης Διαμάντης

Τάσος Ζαφειρίου

Ιωάννου: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για πρώτο φιλικό»

admin