free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Λουκάς Καραδήμος στην τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής

Ο Λουκάς Καραδήμος μετά την θητεία του στον Ιωνικό Νικαίας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής.

Αναλυτικα η ανακοινωση

 

Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό Λουκά Καραδήμο, οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στοχεύοντας να την βοηθήσει να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της.

Ο Καραδήμος πέρυσι εργάσθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στον Ιωνικό ( β΄ γύρο), ενώ έχει θητεία σε ομάδες όπως η Καλλιθέα, η Καλλονή, στον Ατρόμητο.

Συνεργάτες του Λουκά Καραδήμου θα είναι ο Γιώργος Τσιάνος( βοηθός), Μάριος Κασσιανός( γυμναστής) και ο Διονύσης Χιώτης( προπονητής τερματοφυλάκων».

Ο Καραδήμος και το επιτελείο του( μαζί και ο γεν. αρχηγός Βαγγέλης Ντάγκας), πιάνουν δουλειά από αύριο.

Η διοίκηση της Προοδευτικής καλωσορίζουν τον κ. Καραδήμο και τους συνεργάτες τους, κι ελπίζουν ότι θα έχουν μιά χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της Προοδευτικης, κ. Λεμονης με αφορμή τα σχόλια που ήθελαν μετα τη φυγή του Γιοβαν Μιχαιλοβιτς  προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

Επειδή κάποιοι γράφουν για Μιχαήλοβιτς ότι ήρθε είδε απήλθε και κάνουν ειρωνικά σχόλια προς την ομάδα θέλω να τους ενημερώσω ότι εγώ ήρθα είδα δεν βρήκα τίποτα αλλά παρόλα αυτά είμαι εδώ.

Όταν πω την τελευταία μου κουβέντα τότε να μιλήσουν ειρωνικά εκτός αν υπάρχει κάποιος που δεν τον ξέρω και μπορεί να κάνει την ομάδα «Μπαρτσελόνα».

Όσες φορές έχω δηλώσει κάτι μέχρι στιγμής το έχω κάνει, είπα ότι θ’ ανέβουμε αήττητοι στην Γ’ και έγινε, είπα δεν θα ξαναχάσουμε και μείναμε αήττητοι σε 16 παιχνίδια, είπα ότι θα κάνω φέτος προσπάθεια ν’ ανέβουμε Β’ Εθνική και θα την κάνω.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά από εμένα καλώς να ορίσει εάν δεν υπάρχει τα στόματα κλειστά.

 

Και επειδή εγώ σέβομαι την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και έχω μάθει να λειτουργώ ομαδικά τήρησα την υπόσχεση μου προς τους παίκτες και έκανα την επιθυμία τους πραγματικότητα που δεν ήταν άλλη από τον να φέρω τον Κο Λουκά Καραδήμο στην ομάδα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις παικτών εγνωσμένης αξίας.

 

Related posts

Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο ΝΠΣ!

Abola Team 2

Παρασκευή η αναχώρηση της Ρόδου για το ματς με Ιωνικό

Abola Team 2

Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Σπανού ο Διαγόρας Βραχνέϊκων

Abola Team 2