free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Μιχάλη Παπαπέτρου απέκτησε ο Αστέρας Αμαλιάδας

Συνεχίζοντας τις κινήσεις και τις προσθήκες στο ρόστερ για την ομάδα του Αστέρας Αμαλιάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα: «Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Μιχάλη Παπαπέτρου. Ο Παπαπέτρου (γεν. 16/3/1997), είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα του Αστέρα Αμαλιάδας, απ’ όπου και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2012, κάνοντας ντεμπούτο στη Δ’ Εθνική. Στη συνέχεια, μετακόμισε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, όπου παρέμεινε εκεί μέχρι πέρυσι, οπότε και μετακινήθηκε στον Πανηλειακό. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Παπαπέτρου στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

Να προσθέσουμε ότι ο παίκτης αναρρώνει από επέμβαση στους χιαστούς μετά την ατυχία που υπέστη σε μια προπόνηση του Πανηλειακού, λίγο πριν τα τέλη της απερχόμενης περιόδου. Και θα είναι έτοιμος αργότερα (μετά την έναρξη της φετινής περιόδου) για να προσφέρει υπηρεσίες στη νέα ομάδα του.

– Απο κει και πέρα, με την προετοιμασία να έχει πλέον ξεκινήσει από τη Δευτέρα (31/7), ο τεχνικός του Αστέρα ο Πέτρος Μίχος (στη φωτό 1 με τους συνεργάτες του, Νίκο Γκίνο και Βασίλη Κλιάφα), τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Ο πρώτος και κυρίαρχος πόλος λειτουργίας και στόχου, είναι να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια ομάδα πολύ δυνατή. Μια ομάδα η οποία δεν θα στηρίζεται μόνο στις μονάδες, αλλά στο σύνολό της. Και μέσα από το σύνολο θα αναδεικνύονται οι μονάδες, τις οποίες λίγο-πολύ τις ξέρετε. Μέσα σε αυτό το ρόστερ θα προστεθούν βεβαίως και περίπου δυο κομμάτια ακόμα μέσα στην εβδομάδα. Και ασφαλώς μέσα από τα κομμάτια που μας λείπουν, θα προστεθούν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δουλευτούν. Θέλουμε να πετύχουμε πέρα από την ενδυνάμωση του Αστέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη βελτίωση και σε δυναμικό, ώστε να αποκτήσει μια στερεή βάση όσον αφορά στην ποδοσφαιρική του δομή.

Το δεύτερο στοιχείο είναι να καταφέρει αυτή η ομάδα να ξέρει πώς θα παίρνει πρώτα απ’ όλα, ένα αποτέλεσμα. Και με τον χρόνο και με τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι μαζί και με το σίγουρο φορμάρισμα, θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε την ομάδα, ώστε πέρα από το αποτέλεσμα, να έχουμε και ένα καλό θέαμα, το οποίο θα ευχαριστεί τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο.

Το τρίτο κομμάτι, που από μένα θα δείτε ότι θα το δουλέψω πάρα πολύ, θα είναι να …σαρώσω την Ηλεία, όχι μόνο την Αμαλιάδα, την Ηλεία, ώστε και με τη βοήθεια των συνεργατών και με άλλους που θα καταφέρω να ενεργοποιήσω, να πείσουμε και να φέρουμε στην Αμαλιάδα,  ό,τι καλό υπάρχει στην Ηλεία.

Και ο τέταρτος στόχος, εφόσον βάλουμε σε σωστή ροή τη μεγάλη ομάδα, θα είναι να συντονίσουμε τις Ακαδημίες. Κατόπιν συζήτησης με τη διοίκηση, πιστεύω ότι θα έχω ένα σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην επάνδρωση της Ακαδημίας με προπονητές, την επιμόρφωση αυτών, αλλά και τη δική μου παρουσία στις προπονήσεις της Ακαδημίας. Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα, πέρα από το να φέρνει κάθε Κυριακή τον κόσμο στο γήπεδο, τον οποίο και θέλουμε, να έχει δραστηριότητες όλη την εβδομάδα. Σε ένα τέτοιο αθλητικό κέντρο, μπορούν να γίνουν αρκετά πράγματα. Όπως καταλαβαίνετε, ο τρόπος σκέψης μας και η λειτουργία μας θα είναι κάθετη. Θα κοιτάζουμε και προς τα κάτω και όχι μόνο τη βιτρίνα».

– Σε ερώτηση για το πώς εισπράττει αυτό που πολλοί θεωρούν για τον Αστέρα, ότι θεωρητικά ως τώρα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο στον όμιλό του, ο Πέτρος Μίχος απάντησε:

«Στα …χαρτιά και στις εντυπώσεις, μπορείς να είσαι πρωταθλητής. Ο πρωταθλητής όμως δεν κρίνεται από τα χαρτιά και τις εντυπώσεις, αλλά από αυτά που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Ασφαλώς η σκέψη μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα εκπαιδευτεί στον πρωταθλητισμό. Άλλο εκπαίδευση όμως και άλλο παίρνω το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε και συντονίσουμε το ρόστερ στη φυσική κατάσταση, διότι καταλαβαίνετε ότι έχουμε ανομοιόμορφα κομμάτια, καθώς από πέρυσι δεν έχουμε πολλούς παίκτες, να φέρουμε τους παίκτες σε ένα ομοιόμορφο επίπεδο, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα.  Μετά θα πρέπει να ενώσουμε τα παζλ, τόσο τα αμυντικά, όσο και τα επιθετικά, για να καταφέρουμε να λειτουργήσουμε μέσα στο γήπεδο. Να φορμάρουμε την ομάδα. Αυτό θα χρειαστεί και λίγο χρόνο. Τότε λοιπόν, θα μπορέσω να σας πω πόσο ψηλά μπορεί να πάει ο Αστέρας. Δεν  έχω άγχος, γιατί έχω συνηθίσει να ζω με πίεση. Στο μυαλό μας είναι πραγματικά να είμαστε ψηλά, όσο κι αν μας αγχώσει αυτό. Πρώτη μας δουλειά, θα είναι να δείξουμε στην ομάδα πώς κερδίζεται ένα παιχνίδι, ακόμα κι αν δεν είναι καλή. Οπότε, μέχρι να φτάσουμε να είμαστε και καλοί αγωνιστικά, να δέσει δηλαδή το παζλ, θα πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια. Έχουμε και τους παίκτες, θα βρούμε και τον τρόπο».

Όσον αφορά τις πιθανές ελλείψεις σε θέσεις, ο Πέτρος Μίχος απάντησε:

«Όσον αφορά στον καταρτισμό στο χαρτί, υπάρχουν ελλείψεις. Όσον αφορά στην προπονητική εικόνα, μέσα στο γήπεδο, θα είμαι πιο σίγουρος εφόσον περάσει η πρώτη βδομάδα, οι πρώτες 8-10 μέρες. Ωστόσο οι δυο στόχοι που θέλουμε ακόμα, 1-2 στόχοι επιπέδου, είναι συγκεκριμένοι. Αυτό έχει μεταφερθεί στη διοίκηση και η διοίκηση έχει κάνει τον δικό της πρωταθλητισμό σε αυτό τον τομέα. Και τον οικονομικό και τον διοικητικό».

Αποχώρησε ο Μπράβος

Παρελθόν από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στο μεταξύ, αποτελεί ο Δημήτρης Μπράβος. Ο ντόπιος μέσος, τη Δευτέρα (31/7) πριν την πρώτη για τη νέα σεζόν, αποφάσισε να ζητήσει να λυθεί η συνεργασία του με τον σύλλογο και να μην ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία την οποία είχε κάνει με τους διοικούντες πριν από ενάμιση μήνα για παραμονή. Ο Αστέρας συμφώνησε, και πλέον ο παίκτης παραμένει ελεύθερος.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Προοδευτική: Ενισχύεται στο «10» με τον Άγγελο Σπανό

Γιώργος Ανανίδας

Λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο της Προοδευτικής

Abola Team

Γ.Σ. Μαρκό 1927: Στηρίζει την τοπική αγορά, προτρέπει και τους δημότες

Γιώργος Ανανίδας