free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκλεισε δυνατά φιλικά ο Πανηλειακός!

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανηλειακού, που πλέον καθημερινά γίνονται και διπλές προπονήσεις (πρωί κι απόγευμα), υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά.

Σε ότι αφορά μεταγενέστερο στάδιο, αυτό του «μοντάζ», εκεί θα γίνουν και δυνατά φιλικά. Μεταξύ αυτών, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 7.00 μ.μ., στο στάδιο Πύργου. Aλλά και με ομάδες όπως o Παναιγιάλειος και η Παναχαϊκή, της Β’ Εθνικής και οι δυο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ως τώρα έχει ως εξής:

Τετάρτη 16/8 εντός με Αστέρας Τρίπολης (ώρα 7 μ.μ.)

Κυριακή 20/8 εντός με Παναιγιάλειο (ώρα 8 μ.μ.)

Τετάρτη 23/8 εντός με Παναχαϊκή (ώρα 8 μ.μ.)

Σάββατο ή Κυριακή 26 ή 27/ 8 SUPER CUP Ηλείας με Ξενοφώντα Κρεστένων

Τετάρτη 30/ 8 εκτός με Διαγόρα Βραχνεϊκων

Τετάρτη 6/9 εκτός με ΠΑΟ Βάρδας

Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες προκειμένου να διεξαχθούν δυνατές φιλικές αναμετρήσεις. Προχωρημένες επαφές έχουν ακόμα γίνει και με τον Παναιτωλικό, από ομάδες Σούπερ Λίγκα. Κι ακόμα, και με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Με τον Διαγόρα Βραχνείκων πιθανότατα θα γίνει αργότερα και στον Πύργο δεύτερο φιλικό. Στις 6/9 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΒ στη Βάρδα, σε ότι αφορά φιλικό με ηλειακή ομάδα.

* Όσον αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», ο Πανηλειακός συνεχίζει κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών που τον ενδιαφέρουν, κυρίως για μια θέση στην επίθεση είναι υπό δοκιμή τις τελευταίες μέρες ο Μπάρκας όπως αναφέραμε από προηγούμενο ρεπορτάζ του Iliaoikonomia.gr) και ένα δεξί μπακ χαφ.

Η λαχειοφόρος που χαρίζει ένα Nissan Micra!

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει πως βγήκαν σε κυκλοφορία οι λαχνοί της μεγάλης λαχειοφόρου που διοργανώνει για τους φίλους του στην χαμηλή τιμή του ενός ευρώ μόνο, ο κάθε λαχνός, με έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι Nissan Micra 1000cc σε συνεργασία με την Nissan Τσιώρης (Φωτό).

Related posts

Προς Αστέρα Αμαλιάδας ο Κέρι!

Abola Team 2

Αναβολή στο ματς Διαγόρας Ρόδου-Πέλοπας Κιάτου

Abola Team 2

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό με Αήττητο το Κερατσίνι

Abola Team 3