free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η 20άδα στο ρόστερ του ΠΑΟ Βάρδας και η έναρξη προετοιμασίας

Σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου η «Μπάρτσα» εκκινεί την προετοιμασία της  για τη νέα χρονιά. Το  ραντεβού έχει δοθεί στο «Γρ. Καλάκος» όπου και θα υπάρξει και η πρώτη προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου.

Σε ότι αφορά τη συμπλήρωση του ρόστερ πάνω στο οποίο θα στηριχτεί ο ΠΑΟΒ τη νέα περίοδο:

Από τις ανανεώσεις παρέμενε μόνο το θέμα για ν’ ανακοινωθεί και ο (επίσης ντόπιος) Περικλής Πολίτης κάτι το οποίο ολοκληρώθηκε κι αυτό την Τρίτη (1/8 – Φωτό). Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΛΙΤΗ. Ο «Πέρις» έχει κεντρικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας όλα τα χρόνια που αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας και οι ικανότητές του δίνουν μεγάλη στήριξη στην ομάδα. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την πράσινη φανέλα».

Ο ίδιος ο Περικλής ανέφερε: «Είναι ωραίο να σε θέλουν και επίσης ακόμα πιο ωραίο να θέλεις να αγωνίζεσαι στην ομάδα που είσαι οπαδός της και αγαπάς από μικρό παιδί. Για μένα είναι πάντα μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα. Το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι η αναγνώριση και η αγάπη από τον κόσμο της ομάδας. Αυτό το εισπράττω καθημερινά και με κάνει να προσπαθώ ακόμα περισσότερο ώστε να μπορέσω να ανταποδώσω μέσα απο την προσπάθεια την αγάπη αυτή. Είναι υποχρέωση μας να πάμε την ομάδα, όσο γίνεται ψηλότερα. Αυτή είναι μια υποχρέωση που έχουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα και στον κόσμο μας. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε με παραγωγική και δημιουργική χρονιά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο 23χρονος «Πέρις» παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι αυτός που έχει τις πιο πολλές συμμετοχές με την ομάδα της Βάρδας στα χρόνια που αυτή αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία (τα τέσσερα σερί προηγούμενα ο ΠΑΟΒ ήταν στην κατηγορία, και αυτός θα είναι ο πέμπτος σερί χρόνος).

Κι αφού, κι αυτή η υπόθεση είχε την αναμενόμενη θετική κατάληξη, οι «πράσινοι» έχουν πλέον ένα ρόστερ με 20 ποδοσφαιριστές ως τώρα.

Που είναι οι εξής: Καπούταγλης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Π. Πολίτης, Χούσα, Ανδριέλος, Σιδέρης, Δημητρίου, Κουργιαλάς, Γ. Πολίτης, Λιόσης, Μάζης, Νικολόπουλος, Ντόμας, Παλιάτσας, Καρούτης, Κωνσταντινίδης, Μελετίδης, Καλογερόπουλος, Ράλλης

Ήρθαν: Κώστας Κωνσταντινίδης (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Αλέξανδρος Μελετίδης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική), Ανδρέας Χούσα (πέρυσι Παναχαική, μέχρι Νοέμβριο – Γ’ Εθνική), Άγγελος Δημητρίου (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Κων/νος Κουργιαλάς (πέρυσι Κουρτέσι – Α1 Ηλείας), Διονύσης Ράλλης (πέρυσι Ηλειακός Βαρθολομιού – Α1 Ηλείας), Δημήτρης Μάζης (πέρυσι Θύελλα Αιγίου – Α’ Αχαίας), Γιώργος Λαδάς (πέρυσι Κ20 Κέρκυρα), Αντώνης Λιόσης (πέρυσι Αστέρας Βλαχιώτη – Α’ Λακωνίας) Ανανέωσαν: Γιώργος Πολίτης, Περικλής Πολίτης, Νίκος Ανδριέλος, Ραφαήλ Σιδέρης, Θόδωρος Καρούτης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Νίκος Ντόμας, Θανάσης Παλιάτσας, Θανάσης Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Καπούταγλης, Θανάσης ΚαλογερόπουλοςΑποχώρησαν: Θόδωρος Σαμπανέι, Δημήτρης Αγουρίδης, Λευτέρης Βατσής, Γιώργος Κοκκίνης, Μίλτος Μητρόπουλος, Δημήτρης Λούρμπας, Ανδρέας Γούρμος– Απο κει και πέρα, δεδομένο θεωρείται πως η «Μπάρτσα» θα κινηθεί για την απόκτηση δυο τουλάχιστον ποδοσφαιριστών ακόμα, όπως έχει επιβεβαιωθεί, κι από τους διοικούντες, καθώς κι από σχετικές δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΒ  Ηλία Φωτόπουλου: «Το ρόστερ είναι συμπληρωμένο κατά πολύ μεγάλο βαθμό. Θα κινηθούμε πλέον ακόμα, για την απόκτηση ενός νεαρού που θ’ αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, ενώ θ’ αποκτηθεί και ένας επιθετικός», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας. Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Συμφωνία με Τόρες ο Ιάλυσος

Abola Team 3

Γέμισε από παιδιά η προπόνηση του Εργοτέλη

Abola Team 3

Τον μεσοεπιθετικό Λάμπρο Τριανταφύλλου απέκτησε ο Ηλυσιακός

Abola Team 2