free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με φιλοδοξίας και τέλεια οργάνωση το ξεκίνημα της προετοιμασίας του δημοφιλούς ΑΠΟ Νικολακάκη (ΦΩΤΟ)

Με φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, ξεκίνησε και συνεχίζεται με δυνατούς ρυθμούς υπό την καθοδήγηση του επιτυχημένου τεχνικού της ομάδας και βετεράνου άσου Κώστα Βρετού η προετοιμασία του δημοφιλούς ΑΠΟ Νικολακάκη.

Παρόντες φυσικά ήταν ο Δημήτρης Κελεπούρης ο οποίος έχει το γενικό κουμάντο στην ομάδα, ο γενικός αρχηγός Ηλίας Παρασκευάς ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύτερο φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι συνεργάτες φυσικά του Κώστα Βρετού και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι πρώτες προπονήσεις γίνονται στις φοβερές εγκαταστάσεις του Νικολακάκη και όλοι οι παίκτες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την τέλεια οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα.

Ο τεχνικός του ΑΠΟ Νικολακάκη Κώστας Βρετός μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να ανέβει επίπεδο από την στιγμή που όπως επισήμανε έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Πιτσούνης μιλώντας επίσης στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr στον Ρένο Γιαμπουρά τόνισε ότι η ομάδα πρόκειται να μπει στην επίσημη αγωνιστική σεζόν με περισσότερες φιλοδοξίες επισημαίνοντας ότι ο ΑΠΟ Νικολακάκης φαίνεται να έχει την καλύτερη ομάδα.

Το νέο απόκτημα του ΑΠΟ Νικολακάκη που προέρχεται από τον Ήφαιστο ο υψηλόσωμος γκολκίπερ Αργύρης Στουραϊτης μιλώντας με την σειρά του στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που παίζει ΕΠΣΑΝΑ και θεώρησε ότι η ομάδα του είναι καταδικασμένη να χτυπήσει την άνοδο.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Κώστα Βρετού, του Γιώργου Πιτσούνη και του Αργύρη Στουραϊτη καθώς και στιγμιότυπα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΑΠΟ Νικολακάκη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

Related posts

Εργομετρικά στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Abola Team 2

Κάτσικας: «Θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Καρποντίνης από τον Ολυμπιακό

Abola Team 2