free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με στόχο τον πρωταθλητισμό ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ένωση Αγ. Αναργύρων (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Ένωσης Αγ. Αναργύρων στο βοηθητικό γήπεδο του Ιλίου εκεί που θα γίνονται για ένα διάστημα οι πρώτες προπονήσεις της ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση όπως κατέγραψε το Abola.gr που κάλυψε το γεγονός έγινε στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων. Αρχικά εκεί μίλησε στους παίκτες για αρκετοί ώρα ο τεχνικός Ισίδωρος Σταυριανός ενώ στην συνέχεια η αποστολή των Αγίων μετέβη στο γήπεδο του Ιλίου.

Την πρώτη προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Λινάρης ενώ εκεί ήταν οι Στράτος Σαρχόσογλου και Μιχάλης Λαγός.

Τα βλέμματα όλων έπεσαν στα πολλά δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας όπως οι Νταουτάϊ, Αλέξης Κακλαμάνος και Κώστας Παραράς μεταξύ άλλων αλλά και στον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας τον γνωστό άσο Βαγγέλη Κοντογουλίδη ο οποίος πάντως έλαμψε με την απλότητά του.

Στο Abola.gr και στον κάμερα του Abola.gr στον Ρένο Γιαμπουρά μίλησαν, ο τεχνικός των Αγ. Αναργύρων Ισίδωρος Σταυριανός και τα δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα Κώστας Παραράς και Αλέξης Κακλαμάνος.

Ο Ισίδωρος Σταυριανός τόνισε ότι η διοίκηση έκανε στο έπακρον αυτά που ζήτησε με μοναδικό στόχο η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Κώστας Παραράς ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι.

Ο Αλέξης Κακλαμάνος το ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με τις μεταγραφές που έγινα  η ομάδα πάει για άνοδο.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Ισίδωρου Σταυριανού, Κώστα Παραρά και Αλέξη Κακλαμάνου καθώς και στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση των Αγ. Αναργύρων στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ολυμπιακός Λιοσίων-Νέα Ιωνία 2-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10

Την ουσία ο Πανερυθραϊκός!

abola10