free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Διαγόρας πήρε τον Λάμπρου

Την αμυντική του γραμμή φρόντισε να ενισχύσει ο Διαγόρας, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Σπύρου Λάμπρου, πρώην κεντρικού αμυντικού της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ο Λάμπρου έχει γεννηθεί στις 24 Ιουνίου 1990 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς στο παρελθόν έχει σε αρκετές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2012-13 έκανε το μεγάλο άλμα στην Κέρκυρα, όμως δεν έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς κυπέλλου κόντρα στον Τύρναβο. Έτσι μοιραία, την επόμενη χρονιά πήρε μετεγγραφή για τον Ηρακλή Ψαχνών. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του «γηραιού» θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ανδρέα Σταύρου και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, στο γήπεδο της Χάλκης στην Παστίδα. Η ανακοίνωση του Διαγόρα για την απόκτηση του Σπύρου Λάμπρου:

«H διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Λάμπρου (αριστερά στη φωτογραφία). Είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Ο Λάμπρου έχει την εμπειρία και της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών και της Επισκοπής Ρεθύμνου (38 συμμετοχές συνολικά), ενώ ανήκε στο ρόστερ της Κέρκυρας την περίοδο 2012-13, όταν οι νησιώτες έπαιζαν στη Σούπερ Λίγκα. Στη Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί επίσης, σε: Ασπρόπυργο, Αστέρα Μαγούλας και Λαμία, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν στην Α.Ε. Καραϊσκάκης είχε 50 ματς το πρωτάθλημα».

Πριν να πάει στην Κέρκυρα, είχε παίξει με εξαιρετική επιτυχία, στον Αστέρα Μαγούλας, με εξαίρεση τη σεζόν 2009-10, όταν και παραχωρήθηκε στον Ασπρόπυργο (Γ’ Εθνική). Υπήρξε βασικό στέλεχος του Αστέρα Μαγούλας, στην πορεία παραμονής του στη Football League 2, ενώ στο πολύ πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε κι άλλες ομάδες, ακόμη και επιπέδου Super League, όπως ο Πανιώνιος».

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

(2007-09): Αστέρας Μαγούλας

(2009-10): Ασπρόπυργος

(2010-12): Αστέρας Μαγούλας

(2012-13): Κέρκυρα (Super League)

(2013-14): Ηρακλής Ψαχνών

(2014-15): Επισκοπή- Λαμία

(2015-17): Α.Ε. Καραϊσκάκης

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ο Αιολικός 2-0 την Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τι γίνεται αν δεν δηλώσει συμμετοχή ο 1ος Α’ τοπικής

Abola Team 2

Παρελθόν ο Καμπερίδης από Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Abola Team 3