free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Αστέρα Αμαλιάδας ο Φ. Σκοζάι!

Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου και περιφερειακού επιθετικού Φώτη Σκοζάι.

 Ο Φώτης Σκοτζάι, έχει γεννηθεί στις 9/9/1997. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία του Ηρακλή Πύργου. Το 2011 έκανε ντεμπούτο στην Α1 Ηλείας με τον Ήφαιστο Βουνάργου. Το 2012 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και το 2013 πήγε στον ΠΑΟΒ στον οποίο αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο και έκανε ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική. Τον Γενάρη του 2015 μεταπήδησε στον Ζακυνθιακό (επίσης Γ’ Εθνική), όπου έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Τον Γενάρη του 2016 επέστρεψε στην Ηλεία, πάντοτε στη Γ’ Εθνική, για λογαριασμό της Δόξας Νέας Μανωλάδας. Τον Ιούλιο του 2016 μεταπήδησε στον Πανηλειακό όπου αγωνίστηκε πέρυσι. Συνολικά στη Γ’ Εθνική έχει 44 παρουσίες και 5 τέρματα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φώτης Σκοτζάι ως παίκτης του Αστέρα, ανέφερε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους του Αστέρα».

«Καλωσορίζουμε τον Φώτη Σκοτζάι στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν», ανέφερε ο Αστέρας στην ανακοίνωση.

Η μέχρι τώρα διαμόρφωση του ρόστερ (2/8)

Προπονητής: Πέτρος Μίχος

Ήρθαν: Τάσος Κυριάκος (πέρυσι Απόλλων Λάρισας – Γ’ Εθνική), Αλντιόν Πασάι (πέρυσι Απόλλων Αθηνών – Β’ Εθνική, α’ γύρος), Ματθαίος Μαρουκάκης (πέρυσι Λάρισα – Σούπερ Λίγκα και Τρίκαλα – Β’ Εθνική), Λεωνίδας Κασνέτσι (πέρυσι Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική), Αλέξανδρος Καμπούρης (πέρυσι Πανελευσινιακός – Β’ Εθνική), Ντιέγκο Τόρες (πέρυσι Νέστος Χρυσούπολης – Γ’ Εθνική, β’ γύρος), Λόρι Κέρι (πέρυσι Καλλονή – Β’ Εθνική και Ολυμπιακός Βόλου – Γ’ Εθνική), Μιχάλης Παπαπέτρου (πέρυσι Πανηλειακός – Α’ Ηλείας), Φώτης Σκοζάι (πέρυσι Πανηλειακός – Α’ Ηλείας)

Ανανέωσαν: Γιώργος Τσάμης, Δημήτρης Αρβανίτης, Παναγιώτης Μπουτσικάκης, Ηλίας Κασάπης, Νίκος Μπουζούρας, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Γιώργος Σταθάτος

Αποχώρησαν: Καλλιακμάνης, Μελετίδης, Λούγκος, Μπαρδούσης, Παρασκευόπουλος, Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπράβος, και οι, Παπουτσής, Ζόρο, Γκατιάγκα, Οντβόνγκ, (τυπικά δεν έχουν πάρει ακόμα τις “ελευθέρες”), όπως τυπικά και οι Θαν. Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος, που μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους στις αρχές της προηγούμενης σεζόν δεν επανήλθαν σε δράση ως το τέλος της (ο πρώτος πήγε και να εκπληρώσει τη στρατιωτική θητεία του στο ενδιάμεσο διάστημα).

– Ακόμα, είναι υπό παραμονή ο νεαρός μεσοαμυντικός Γιάννης Ντάβαρης, που αυτό το διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του εκτός Νομού. Ενώ στις πρώτες τουλάχιστον προπονήσεις παίρνουν μέρος και νεαροί παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και πέρυσι έπαιξαν δανεικοί σε ομάδες Α1 Ηλείας, όπως ο Λόξας και ο Νικολακόπουλος. 

Η προετοιμασία

Στο μεταξύ, η προετοιμασία ξεκίνησε ως γνωστόν από τη Δευτέρα, και εξελίσσεται πλέον με βάση το χρονοδιάγραμμα. Ήδη ξεκίνησαν και οι διπλές προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με έμφαση στο τρέξιμο, ενώ η απογευματινή προπόνηση, είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε ασκήσεις με μπάλα.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Καρπαθάκης και με την βούλα στον Διαγόρα

Abola Team 2

Πήρε Σαλαπάτα, κέρδισε Πανθηραϊκό η Προοδευτική!

Abola Team 2

Απέκτησε Καλλιακμάνη ο Πανηλειακός – «Πρώτη» 28/7!

Abola Team 2