free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητος ο Ιπποκράτης!

Την απόκτηση των Πέτρου Παπανικολάου, Γιάννη Παπαχριστόπουλου και του μόλις 15χρονου Παύλου Γεννηδουνιά ανακοίνωσε η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα (φωτό).

 

 

Σαρώνει τα πάντα ο Ιπποκράτης στο μεταγραφικό παζάρι! Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν όλα τα φόντα να προσφέρουν το «κάτι παραπάνω» την ερχόμενη σεζόν και να προσδώσουν ποιότητα και δυναμική στην ομάδα. 

Κάυω από αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του Ιπποκράτη προχώρησε σε τρεις ακόμη σημαντικές προσθήκες. Ο λόγος για τον 24χρονο μέσο Πέτρο Παπανικολάου, που αποκτήθηκε από την ΑΕ Αιγάλεω, τον 22χρονο αριστερόπόδαρο μπακ-χαφ Γιάννη Παπαχριστόπουλο από την Ειρήνη Πετρούπολης και τον μόλις 15χρονο και ιδιαίτερα χαρισματικό δεξιό μπακ – χαφ Παύλο Γεννηδουνιά από την Κ-15 της ΑΕΚ. 

Σειρά γερών τεστ 

Τη στιγμή, όπου μετράμε αντίστροφα πλέον από την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου με την πρώτη συγκεντρωση τνω ποδοσφαιριστών, οι ιθύνοντες του συλλογου των δυτικών προαστίων ανακοίνωσαν μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα στο πλαίσιο του «χτισίματός» της για την ερχόμενη χρονιά.  

Συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Λυκόβρυυση (26/8), τη Ζοφιριά (30/8), την Κηπούπολη (2/9), την ΑΕ Αιγάλεω (6/9), και την Αναγέννηση Πετρούπολης (11/9).Παιχνίδια, όπου ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγνώσει την πρόοδο της δουλειάς όου θα γίνεται το συγκεκριμένο διάστημα, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

Related posts

Η Ένωση Βοτανικού 3-1 τον Ιπποκράτη: Χατ τρικ σημείωσε ο Λαθύρης των νικητών

Abola Team 3

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ταταύλα 0-1

Abola Team 3

Είδε πουλάκια!

Abola Team