free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η νέα ΠΑΕ Απόλλων Πόντου!

Εγκρίθηκε με σχετική απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης η  σύσταση της νέας  ΠΑΕ  «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ», με έδρα την Καλαμαριά.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, οπότε αυτό που απομένει είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Το θέμα χειρίστηκε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από  το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η σύσταση της Ποδοσφαιρικής  Ανώνυμης  Εταιρείας  ( Π.Α.Ε.) και η  επωνυμία είναι η εξής: «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «Ο  ΑΠΟΛΛΩΝ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και  με  διακριτικό  τίτλο: «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ Π.Α.Ε.», με  έδρα  την  Καλαμαριά  Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, «η έκδοση της απόφασης αυτής έγινε σε χρόνο ρεκόρ, δεδομένου ότι η σχετική αίτηση  για  την  σύσταση  της  Π.Α.Ε.,  συνοδευόμενη από τα  προβλεπόμενα  από  τον  Νόμο  δικαιολογητικά  και  έγγραφα  υποβλήθηκε στο Υπουργείο την Πέμπτη 27 Ιουλίου. Η απόφαση για τη νέα ΠΑΕ εκδόθηκε σε λιγότερο από μια εβδομάδα και στο  γεγονός αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό ο πλήρης φάκελος ο  οποίος υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να  μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα». Και ο δικηγόρος της ΠΑΕ συμπληρώνει πως: «Από τη στιγμή που η νέα ΠΑΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ»  είναι πλέον  γεγονός , έχουν ήδη  ξεκινήσει  όλες οι διαδικασίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες», ολοκλήρωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

Πηγή: metrosport

Related posts

Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1

Abola Team 2

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ηρακλή!

Abola Team 3

Κυριακή 06/12: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας