free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» Τσαντιώτη η Κοψαχείλα

Στην απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Βαγγέλη Τσαντιώτη πραγματοποίησε η Κοψαχείλα! 

Μετά το οριστικό κι αναπάντεχο «ναυάγιο» που προέκυψε με τον Βασίλη Θεοδωράκη, (σ.σ. ο οποίος τελικά κατέληξε στον ΠΑΟ Ρουφ), οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων κινήθηκαν αστραπιαία και με μεθοδικές ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία σε ομάδες της επαρχίας. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το νέο απόκτημα της Κοψαχείλας έχει υπερασπιστεί την εστία πολλών ομάδων της ΕΠΣ Σπάρτης, ενώ η περασμένη σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται σε σύλλογο της Χίου. Διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε να αποτελέσει μία ακόμη χρήσιμη μονάδα για τον προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη.

 

Δυνατά για τρεις ακόμη προσθήκες 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων της Κοψαχείλας, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα άτομα που διαχειρίζονται των τυχών του συλλόγου εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποκτησης τριών ακόμη ποδοσφαιριστών που αφορούν τις θέσεις του ακραίου μεσοεπιθετικού, του στόπερ, αλλα΄κι ενός μπακ χαφ. Με την ανάγκη έλευσης νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών να είναι μεγάλη. 

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου στις 5 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στους Λύκους Χαϊδαρίου συνεχίζουν οι Ραχανιώτης και Αγγελογιαννάκης

admin

Με τριάρα στην επόμενη φάση ο Άτταλος

abola10

Επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Μάριος Δράμης

Τάσος Ζαφειρίου