free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κουσάνας: «Καλύτεροι από πέρυσι»

Τους στόχους για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν οριοθέτησε ο προπονητής των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

Με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες για μία αξιομνημόνευτη παρουσία στο νέο δύσκολο και γεμάτο ιδιαιτερότητες πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ξεκινούν οι Τράχωνες την προετοιμασία τους για την προσεχή απαιτητική σεζόν.  

Ο τεχνικός καθοδηγητής του συλλόγου Γιάννης Κουσάνας είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους πολλούς καινούριους παίκτρες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και να ξαναβρεθεί με τους παίκτες που συνέδεσαν τον περυσινό βασικό κορμό και να τους αναλύσει το πλήρες πρόγραμμα, που θα ακολουθηθεί στο βασικό στάδιο  της προετοιμασίας 

Ο Γιάννης Κουσάνας με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του για την νέα πρόκληση που περιμένει την ομάδα του: 

Ξκεινάμε την καινούρια σεζόν με πολλές βλέψεις , προσδοκίες και με την ελπίδα να πετύχουμε κάτι θετικό. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε μία πορεία σαφώς καλύτερη της περυσινής και να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας ενισχύθηκε αρκετά κατά την διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν με παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς, ενώ στα θετικά λογίζεται επίσης το γεγονός ότι σχεδόν ολόκληρος ο περυσινός κορμός παρέμεινε ο ίδιος. Με δουλειά και προσήλωση, στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε»

Related posts

Στα σωστά χέρια!

Abola Team

Φουλ για άνοδο τα Πετράλωνα 3-0 τον Άρη Πετρούπολης-Οι επώνυμες παρουσίες στο ματς

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς