free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο:”Τα 222.000.000 ευρώ δεν είναι πολλά για τον Νεϊμάρ”

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης παγκοσμίως, αφού απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το ιλιγγιώδες deal.

O Βραζιλιάνος επιθετικός θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με το συνολικό ποσό της συμφωνίας να αγγίζει τα 500.000.000 ευρώ!

 

Με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτήθηκε απ’ τους δημοσιογράφους για το αν θεωρεί υπερβολικό το ποσό για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και απάντησε πως τα χρήματα δεν είναι πολλά βάσει της αξίας του. Ωστόσο, προειδοποίησε πως μία τέτοια κίνηση θα έχει οικονομικό αντίκτυπο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

 

“Όταν δώσαμε τα 110.000.000 ευρώ για τον Πογκμπά είχα πει πως δεν ήταν μία ακριβή μεταγραφή. Θεωρώ πως ακριβή είναι μία μεταγραφή όταν παίρνεις έναν παίκτη για ένα συγκεκριμένο επίπεδο, δίχως να είσαι σίγουρος πως διαθέτει την ανάλογη ποιότητα.

 

Νομίζω πως ο Νεϊμάρ είναι ίδια περίπτωση με τον Πογκμπά. Δεν πιστεύω πως είναι ακριβός. Τα 222.000.000 ευρώ δεν είναι πολλά γι’ αυτόν. Θεωρώ πως είναι ακριβός υπό την έννοια πως πλέον θα έχουμε περισσότερες μεταγραφές κοντά στα 120-150.000.000 ευρώ. Αυτό είναι πρόβλημα.

 

Ο Νεϊμάρ είναι ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Σε επίπεδο διαφημιστικών εσόδων είναι πολύ δυνατός και είμαι σίγουρος πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκεφτεί και τον συγκεκριμένο παράγοντα. Επομένως, θεωρώ πως το πρόβλημα δεν είναι ο Νεϊμάρ. Το πρόβλημα είναι οι συνέπειες που θα φέρει η μεταγραφή του Νεϊμάρ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Related posts

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 7 ΚΑΙ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ

Abola Team 3

Η Εθνική νίκησε 4-1 το Γιβραλτάρ και μπαίνει επάξια στα προκριματικά του Μουντιάλ

Ρένος Γιαμπουράς

Τα δύο ατού του Ηρακλή για την παραμονή στην Superleague!

Abola Team 3