free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Μπαμ» με Λίμα ο Α.Ο. Καραβάς

Την ένταξη του 24χρονου γιου του παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου, του Κωνσταντίνου Λίμα,  ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς.

 

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες ο ΑΟ Καραβάς με τις φετινές μεταγραφικές του κινήσεις.

Η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς, η οποία αναμένετια να παρουσιαστεί πανίσχυρη στον νέο «μαραθώνιο» της Α’ Κατηγορίας προχώρησε σε μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο δυναμικό της, τον 24χρονο γιο του παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου Νόνι Λίμα, Κωνσταντίνο, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον Κωνσταντίνο Λίμα.  

Ο Λίμα γεννηθείς το 1993 γιός του άλλοτε μεγάλου παίχτη του Πανιωνίου Νόνι Λίμα που έγραψε χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος ενώ ξεκίνησε ως επαγγελματίας με την ομάδα της Καλλονής στη Β’ Εθνική παίζοντας στη Super League. Στη συνέχεια ακολούθησαν Παναξιακός, Κόρινθος, Αιολικός ενώ πέρσυ αγωνίστηκε στην Νίκη Βόλου. 

Πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιρίστη που στα χέρια ενός προπονητή μετατρέπεται σε ένα πολυεργαλείο μιας και η ταχύτητα και η πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση τον βοηθούν στο να σκοράρει επίσης άνετα.Ένας απο τους στόχους μας σαν διοίκηση είναι ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται ποδόσφαιρο και πιστεύουμε ακράδαντα οτι η παρουσία του Λίμα θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να το επιτύχουμε. 

Πλέον ο Λίμα αποτελεί μέλος του Συλλόγου μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας». 

Related posts

«Μπαμ» με Μπέλια ο Αίας Σαλαμίνας

Kώστας Παλαιολόγος

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά – Αναβολή εκδήλωσης

Abola Newsroom

Τρεις μεταγραφές η ΑΕ Μοσχάτου

Ρένος Γιαμπουράς