free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Τσόπελα, συνεργασία με Ορφέα η Ρόδος!

Μία μετεγγραφή και μία συνεργασία για τη Ρόδο, η οποία απέκτησε τον 26χρονο Γιάννη Τσόπελα και θα συνεργαστεί με τον Ορφέα σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωση των «ελαφιών». O Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Γιάννη Τσόπελα. Ο γεννημένος στις 34 Νοεμβρίου 1991 ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.82, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και στο παρελθόν έχει υπηρετήσει, στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής, ομάδες όπως η Καλαμάτα (είναι η γενέτειρά του), η Ζάκυνθος, η Λαμία και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει το Γιάννη Τσόπελα, ευχόμενη να έχει μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική σεζόν.Μία νέα συνεργασία με σύλλογο της πόλης μας ανακοίνωσε ο ΑΣ Ρόδος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΡΦΕΑ

Τα «ελάφια» συμφώνησαν να συνεργαστούν με τον Ορφέα, κυρίως σε επίπεδο υποδομών, προκειμένου από αυτό τον «γάμο» να επωφεληθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος κ. Αυγουστίνος Γιακάι και ο «ισχυρός άνδρας» του Ορφέα, κ. Σουκρή Κελέσογλου έδωσαν τα χέρια και πλέον η μεταξύ τους συνεργασία μπήκε στις… ράγες. Η ανακοίνωση του ΑΣ Ρόδος:

«Ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Α.Ο. Ορφεύς, στο πλαίσιο της πάγιας και εκφρασμένης αρχής του για τη δόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των συλλόγων του νησιού. Οι δύο σύλλογοι θα συνεργάζονται στενά σε όλα τα επίπεδα, κυρίως δε στο πεδίο των υποδομών και της ανάπτυξης του αθλήματος, με στόχο να ωφεληθούν κατά κύριο λόγο οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ορφέα, κ. Σουκρή Κελέσογλου, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η νέα συνεργασία να αποδώσει καρπούς. Παράλληλα εύχεται στο φίλο σωματείο καλή επιτυχία στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Άξια πρωταθλήτρια Ηλείας και άνοδο στη Γ’ Εθνική η Νίκη Τραγανού

Abola Team 3

Ασταμάτητος ο Ηρόδοτος 3-1 την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Κλοπή στα αποδυτήρια του Ασπρόπυργου στη Ρόδο!

Abola Team 2