free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απέκτησε τον γκολκίπερ Καλαματιανό η Τριγλία Ραφήνας-Πολύ κοντά σε Πολυχρονάκη

Στην απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Απόστολου Καλαματιανού προχώρησε η Τριγλία Ραφήνας.

Το νέο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» ειναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και αγωνίζονταν σε Χολαργό, Απόλλωνα Σμύρνης και Σούρμενα.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση από την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας του Απόστολου Καλαματιανού και του εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο γεννημένος την 13/10/1997 και ύψους 1.87 Απόστολος, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει αγωνισθεί και στον Χολαργό. Τη φετινή χρονιά στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΑ, αγωνιζόμενος με την ομάδα των Σουρμένων.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Επίσης, πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Πολυχρονάκη βρίσκεται η Τριγλία Ραφήνας σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ικανότατος κεντρικος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ιδια άνεση και ως αμυντικός χαφ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ‘κιτρινόμαυρους’ και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.

Ο Πολυχρονάκης διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία έχοντας ξεκνήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδα της Γ’ Εθνικής Γερμανίας ενώ έχει περάσει ακόμη από Τηλυκράτη, Θεσπρωτό για λογαριασμό της Γ’ Εθνικής ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Φωκικού.

Κομβικό ρόλο στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή έπαιξε ο ατζέντης του, Παναγιώτης Τσιάρας.

Στο πρώτο φιλικό που έδωσαν μπροστά σε 200 φιλάθλους, Τριγλία Ραφήνας και ΑΟ Ζευγολατιού εδωσαν τον καλύτερο τους με τους Κορίνθιους να επικρατουν με 0-1 χάρις σε γκολ του 87′.

Αμφότερες οι ομάδες επηρεασμένες από την κούραση της προετοιμασίας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζονται να βελτιώσουν αρκετά θέματα όσον αφορά το κομμάτι της ανάπτυξης κυρίως αλλά και της αμυντικής λειτουργίας.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που οι Μάρκος Δήμος και Παντελής Κολλιάκος αποφάσισαν να ξεκινήσουν νωρίτερα την προετοιμασία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Μπήκε δυνατά η Τριγλία

Στο α’ μέρος η Τριγλία μπήκε δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να απειλήσει στο 6′ με το σουτ του Ντάφλα να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 13′ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κατσαβριά.

Λίγο πριν το 33′ ο Ντάφλας και πάλι επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στα χέρια του Σκούρτη.

Στο 24′ ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι ένιωσε ζαλάδες με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον υπο δοκιμήν Λεπενιώτη.

Στο β’ μερος δεν χρησιμοποίησαν δυο νέες ενδεκάδες, παρ’ όλα αυτά το 0-0 έμεινε μέχρι το  87′ όπου εκείνο το σημειο ο Πρέμπος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Μάρκος Δήμος) Καλαματιανός (46′ Πορής), Καμβύσης (50′ Παπαδόπουλος), Τσαγαρης , Τσακύρης (50′ Μωραϊτης), Νικολακόπουλος (50′ Ιωακειμίδης), Καραγιάννης (50′ Τσεβας), Κότσι (46′ Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας (50′ Παπαδιονυσίου), Αμπτνουραχμάνι (24′ λ.τρ. Λεπενιώτης), Κατσαβριάς (Ματζεβελάκης), Βατίστας (50′ Αρβανιτιδης).

Επαιξαν ακόμη για την Τριγλια οι Μάρκος, Τσιούμας, Σολδάτος, Νησιωτάκης.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος) Σκούρτης, Αποστολάκης, Παππάς, Ζαχαρόπουλος, Σπέτσι, Κοντογιάννης, Βαλέρι, Διαμαντόπουλος, Μαραθιανός, Ζάρκος, Μαλαχάτης.

Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι Πολυδωρόπουλος, Κουτσουμπέλας, Σούλη, Καντιπιεράκης,  Καλλίρης Αν., Καλλίρης Αλ., Μαντζώρος, Γλυκοφρύδης, Καραγκούνης, Ντάσης, Πρέμπος.

Related posts

Καβάλα: Παράταση έως τις 15 Ιουνίου ζήτησε ο Πανταζής

Φωστήρας: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (7ος όμιλος)

Γιώργος Ανανίδας