free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Επενδύσεις» με Τσιάβο και Δαρδανό η Αγία Ελεούσα

Την ένταξη των δύο 17χρονων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η νεοσύστατη διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

 

Τον μεταγραφικό της καλπασμό συνεχίζει απτόητη η Αγία Ελεούσα! Τ αάτομα, που απαρτίζουν τον νεοσύστατο διοικητικό κορμό της «Σάντα» εντείνουν διαρκώς τις μεταγραφικές τους κινήσεις στοχεύοντας στην δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα προσβλέπει σε πρωταγωνιστική πορεία στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Σε αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκαν δύο εξαιριτικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους 17χρονους Δημήτρη Τσιάβο και Φάνη Δαρδανό 

Ο πρώτος ξεχωρίζει για τις επιθετικές του δυνατότητρες κι αναμένετι να προσφέρει καίριες λύσεις στον προπονητή Τάκη Γιαννόπουλο. 

Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με τη ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Κερατσινίου σημείωσε εννέα (9) γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ Πειραιά. 

Όσον αφοράτο έτερο απόκτημα των «κυανόλευκων», τον Φάνη Δαρδανό  έρχεται στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας με τις καλύτερες συστάσεις. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από τον Αετό Κορυδαλλού και την σεζόν 2015-2016 έπαιξε με την φανέλα της Νίκης Ρέντη στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Στο πρώτο μισό της περασμένης περιόδου (16-17) ήταν στην ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου (Γ΄ ΕΠΣΑ), ενώ στο υπόλοιπο της σεζόν ήταν στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ Πειραιά. 

Επίσης η ομάδα της γίας Ελεούσας έχει ήδη εντάξει στο ρόστερ της τους τερματοφύλακες Ζαφειρόπουλο, Μπαλωμένο, τον Κάνδια από την ΑΕ Νικαίας, τους Μιχαήλ, Παπακωνσταντίνου από τον ΑΟ Αγίου Δημητρίου Πειραιά, ενώ ανανέωσαν οι Καρύδης, Κατσίκας, Κύβελος. 

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των ιθυνόντων της Αγίας Ελεούσς δεν σταματούν εδώ, αφού μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή Τάκη Γιαννόπουλου εξετάζονται ορισμένες ακόμη εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ιακνών να προσδώσουν ποιότητα και να κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Δημήτρης Ιωακειμίδης (ΑΟ Ταταύλα): “Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Τάσος Ζαφειρίου

Γκόνος (Άρης Χολαργού): “Σημαντικός βαθμός” (vid)

abola10

Διπλό στην Πετρούπολη ο Φοίνικας Περιστερίου

Παντελίδης Mάνος