free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ισοπαλία στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ με ΑΟΤ

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 5/8 στο Ατσαλένιο, ΠΟΑ και ΑΟΤ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Τόσο ο Μανόλης Σουτζής, έτσι, όσο και ο Μιχάλης Κουτεντάκης, είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν τα αρχικά τους συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες τους.

Οι «πράσινοι» χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ από τη διαδικασία της δοκιμής πέρασε ο Χριστοδούλου. Φάνηκε, πάντως, ότι θέλουν δουλειά, αν και φυσικά υπάρχει ακόμη πολύς χρόνους και ήταν λογικό ο βαθμός ετοιμότητας να μην είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Στην αντίπερα όχθη, οι μεσαρίτες παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και σίγουρα επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνισή τους απέναντι σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα έκανε ο 16χρονος, Τίτος Κουτεντάκης, που είχε θετικότατη εικόνα.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου, ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο έμπειρος επιθετικός «έγραψε» το 1-0. Στο 35’, ωστόσο, ο Μαραγκάκης πραγματοποίησε ωραία ενέργεια και βρήκε τον Κουτεντάκη, που σούταρε, ο Ματαλιωτάκης έδιωξε, αλλά ο Μαρακομιχελάκης πήρε το «ριμπάουντ» και διαμόρφωσε το 1-1.

ΠΟΑ: Ματαλιωτάκης, Τζανής, Ρωμανάκης, Χαρίτος, Κοντογιάννης, Τοπάλι, Ξυλούρης, Χαρμπής, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Βρεττός.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μανουσάκης, Χατζηανδρέου, Κουτσάκης, Γιαλυτάκης, Χαμαλάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Κενδριστάκης, Λέλεκας, Χανιωτάκης, Νταγκότι, Χριστοδούλου.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Ντόκο, Παπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης, Φλόρενς, Τριάντης, Μαραγκάκης, Κουτεντάκης, Ι. Χριστοδουλάκης, Μαρακομιχελάκης.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σπανός, Γ. Χριστοδουλάκης, Σαβοϊδάκης, Κιόσια, Γκινίκα, Κοροένε.

Related posts

Και ο Νίκος Κούστας στο τεχνικό τιμ του Αγ. Ιεροθέου

Abola Team 3

Κράτησε Ζωντό και Λούκα ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2

Τέλος οι Παντελής και Αντώνης Αθανασίου από τον Διαγόρα αλλά και ο τεχνικός Σταύρου

Abola Team 2