free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Στάυρος Κρεμαστιώτης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στο Κερατσίνι-Βουτιές είχε το πρόγραμμα…

Ο Σταύρος Κρεμαστιώτης ανέλαβε την θέση του τεχνικού διευθυντή στο Κερατσίνι.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του κου Σταύρου Κρεμαστιώτη ως νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Κος Κρεμαστιώτης διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου όντας διαιτητής για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, ενώ  διετέλεσε  Τεχνικός Διευθυντής στην Ερμιονίδα, που αγωνίστηκε και στη Football League, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στον Παναργειακό.

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μα;.

Μία εντελώς διαφορετική προπόνηση βίωσαν  το  πρωί του Σαββάτου (5/8) οι παίκτες του Κερατσινίου. Η τεχνική ηγεσία τους επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη με πρωινό ξύπνημα -όπως γίνεται τις τελευταίες ημέρες-αλλά όχι στο γήπεδο, αλλά στην Παραλία του Φλοίσβου.

Οι Βασίλης Σπάθας και Πετρος Βοιδονικόλας  είχαν βγάλει ένα πρόγραμμα, εντελώς διαφορετικό από τα άλλα που έχουν συνηθίσει για περίπου μιάμιση ώρα  βγάζοντας τους το λάδι μεν, ωστόσο όσοι ..άντεξαν έκαναν και ένα πρωινό μπανάκι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, Διοίκηση-τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι ΕΝΑ και άπαντες προετοιμάζονται για μία δυνατή και δύσκολη χρόνια.’

 

Related posts

Ο Ηρόδοτος για την φιέστα ανόδου με έκπληξη την παρουσία του Μανώλη Κονταρού: Την Κυριακή… καίγεται όλη η Αλικαρνασσός για το καμάρι της! (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Κωτσοβός: «Πρέπει να είμαστε μία οικογένεια στην ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 2

Αποφασισμένος για τα δύσκολα ο Εργοτέλης του Σούλη Παπαδόπουλου

Abola Team 3