free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Εννέα δυνατές μεταγραφές ο Ακράτητος που ξεκινάει 17/8

Σχεδόν μια ενδεκάδα από παίκτες και συνολικά εννέα παίκτες μεταγράφηκαν στον Ακράτητο που ξεκινάει 17/8 με την καθοδήγηση του Κυριάκου Μίχα.

Τα εννέα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι οι:

 

Στέλιος Σερέπας, 25 ετών επιθετικός.

Ο «Μπεμπέτο» έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τους Μυκονιάτες, σκοράροντας 7 γκολ (σε 16 αγωνιστικές) στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και ήταν βασικό στέλεχος όλη τη χρονιά για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Σερέπας έχει παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα από τους Ιωνικό, Μανδραϊκό, Θρασύβουλο και Αστέρα Μαγούλας, αλλά επέλεξε τον Ακράτητο, όπου αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα των Άνω Λιοσίων.

 

 

Η ομάδα του Ακράτητου στην προσπάθεια που κάνει να φανεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα έκλεισε και τον έμπειρο τερματοφύλα 27 ετών(1990) Νικήτα Αλεξόπουλο.

Ο εν λόγω πορτιέρο έχει αγωνιστεί στον Ηφαιστο Περιστερίου, Ειρήνη Πετρούπολης, Γκυζιακό, Πετράλωνα, και στον Σκορπιό Φυλής.

 

 

 

Ο Ακράτητος, πήρε ακόμα τον 28χρονο ( (12/10/ 1988) έμπειρο πολυθεσίτη Χρήστο Θεοδωρή (αριστερό-δεξί μπακ,χάφ). Ομάδες που έχει αγωνιστεί (ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΙΔΑ, ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ.

Ακόμα τον 31 χρονο(10- 10-1986)  Δημήτρη Ρόδη (δεξί Μπακ και αμυντικό χάφ) από τον Θρασύβουλο.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ανδρωθεί στον Θρασύβουλο και ήταν στην ομάδα στην Δ’ Γ’ και Β’ Εθνική.

Εχει αγωνιστεί ακόμα στον Ιάσωνα Αγίου Φανούριου 3 χρόνια που είχε ανεβεί στην Δ’ Εθνική .

 

 

 

Τον 24 χρονο( 1-12-1993) Στέφανο Μανασίδη (δεξί χάφ) ομάδες που έχει αγωνιστεί (ΛΕΩΝ, ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ, ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ).

Και τον Χρήστο Γεωργιάδη 28 χρονο(16-3-1989)(σέντερ φόρ) από τον Θρασύβουλο. Εχει αγωνιστεί ακόμα στον Αχαρναικό δύο χρονιές στην Β΄Εθνική, Αστέρα Βάρης, και Ατρόμητο Πειραιά.

 

 

Ακόμα την φανέλα θα φορά και ο 20 χρονος (1997) αμυντικός Χρήστος Καπουράνης της Κ:20 της ΑΕΚ. Εχει αγωνιστεί ακόμα στον Ολυμπιακό Λαυρίου και τον ΑΟ Ζευγολατιού.

 

 

Την φανέλα του Ακράτητου θα φορά και ο 24 χρονος (4-2-1993) αμυντικός Αναστάσιος Κύρλος. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ελπίδα Ασπροπύργου, Εθνικό Αστέρα, Πανερυθραικό, Καλλιθέα, Διόνυσο,Προοδευτική, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, Ουρανούπολη Χαλκιδικής.

 

 

Την φανέλα του Ακράτητου Ανω Λιοσίων θα φοράει τη νέα χρονιά ο νεαρός 19 χρονος(17-12-1997) αμυντικός Σπύρος Νταής.Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πανοράματος και στην ΑΕ Ζεφυρίου.

Στην ομάδα ανανέωσαν οι Γιώργος Τσιγγόπουλος, Τάσος Παρασίδης, Γιώργος Λαβρεντίεβ, Χρήστος Λούντζης.

Ελυσαν την συνεργασία τους με την ομάδα οι: Ζαχαρόπουλος Σωτήριος, Χριστοδουλίδης Δημήτρης , Bartoc Γιάννης , Βασιλείου Στυλιανός , Πλαβούκος Κωνσταντίνος, Αλεξόπουλος Αλέξης, Περικλής Λούκας, Φούκας Αθανάσιος,

 

Related posts

ΕΠΣΔΑ: Ποινές ποδοσφαιριστών

Nάσος Φακίδης

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 30/9 και 1/10 στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Η Μικρασιατική 4-1 με Άρη Βοχαϊκού στο Ζευγολατιό

Abola Team 2