free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έστειλε… μήνυμα ο Αήττητος Σπάτων!-Φιλικό 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο σοφός λαός μας και αυτό έδειξε ο Αήττητος στο φιλικό που έγινε στο Αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα της Λάρισας την οποία κέρδισε με 1-3 σε ένα πολύ καλό αγώνα και για τις δύο ομάδες.

Το πρώτο 10′ πέρασε με την ομάδα των Σπάτων να ψάχνει τα πατήματα της και την ομάδα της Λάρισας να είναι στην επίθεση προσπαθώντας να βρει διαδρόμους για ένα γρήγορο γκολ. Η αμυντική λειτουργία στο 10′ αυτό ήταν άψογη και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην επιθετική άνοδο της ομάδας των Σπάτων που όχι μόνο ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα στο 15′ με όμορφη ενέργεια ο Μανώλης Λύγκος να ανοίγει το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανυπεράσπιστου τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Η συνέχεια φέρνει τον Αήττητο να συνεχίζει την πίεση ψηλά και τον σε μεγάλα κέφια Μανώλη Λύγκο να ανατρέπεται απο τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, να κερδίζει το πέναλτι που εκτέλεσε στην συνέχεια ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Ο Μανώλης όμως δεν σταμάτησε εκεί, λίγο αργότερα έδωσε ασίστ στον Φαρινολα που με υπέροχο πλασέ έγραψε το Απόλλωνας-Αηττητος 0-3 που ήταν και το σκορ του α’ ημίχρονου.

Στην επανάληψη ο Πάρις Κωνσταντακόπουλος άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα εκτός 2-3 ποδοσφαιριστών. Η ομάδας της Λάρισας στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο αποφασιστικά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Κολοβό και να έχει άλλες δύο καλές προσπάθειες. Αν και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα των Σπάτων έδειξε πριν αναχωρήσει από το Καρπενήσι αρκετά καλά στοιχεία και ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Αήττητος Σπάτων (Πάρις Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής(46΄ Λέτσο), Μουστάκης(46΄ Αρκουμάνης), Βιδάλης(46΄ Τζάκσον, 76΄ Ντβάλι), Χριστοφιλέας(46΄ Ηρακλής), Κωστόπουλος(78΄ Λαζάρου), Τσέπας(87΄ Κυριακού), Σκαφίδας(46΄ Κρητικός), Γκούμας(68΄ Μπότση), Λύγκος(46΄ Σκούμας), Φαρινόλα(46΄ Σεϊτι), Νικλητσιώτης(46΄ Κατσικογιάννης).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης(31΄ Παϊτέρης, 59΄ Κραβαρίτης), Σάββας(46΄ Σκούπρας), Καμπέρης(46΄ Κουρτεσιώτης), Ιορδανίδης(46΄ Ανδρέου Ι.), Παπαζαχαρίας(46΄ Ανδρέου Ε.), Ιβανίδης(46΄ Χατζής), Διβανές(46΄ Λουκάς), Τσιλούλης(46΄ Σουλίδης), Μίλιτς(46΄ Σαχινίδης), Καρακατσάνης(46΄ Μαυριάς), Συράκος(46΄ Κολοβός)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Related posts

Πάνοπλος ο Ιάλυσος στο ντέρμπι με Διαγόρα!

Abola Team 2

Το ήθελε και έμεινε ελεύθερος από την Θύελλα Ραφήνας ο Γιώργος Μπότης

Abola Team 2

Ο Αιολικός απέκτησε τον Ανέστη Νάστο

Abola Newsroom