free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με φιλοδοξίες για καλό ποδόσφαιρο η πρώτη του Ολυμπιακού Λιοσίων-Ανακοινώθηκε ο Κώστας Κωτούλιας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με αισιοδοξία για καλή πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 7/8 στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου η προετοιμασία του ιστορικού Ολυμπιακού Λιοσίων.

Το Abola και η κάμερα του Abola.gr βρέθηκαν στην πρώτη του Ολυμπιακού Λιοσίων και κατέγραψε τα πάντα.

Μάλιστα η πρώτη του Ολυμπιακού Λιοσίων συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση μιας ακόμα μεταγραφή. Ο λόγος για τον ικανότατο μεσοαμυντικό Κώστα Κωτούλια ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Αττικό και σε Ρουφ μεταξύ άλλων.

Αρχικά ο τεχνικός της ανόδου του Ολυμπιακού Λιοσίων Λάκης Σμυρνής ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας στους παίκτες και έγιναν οι πρώτες ασκήσεις με τους συνεργάτες του τον Γυμναστλη Τάσο Γούλα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Γκαδόλο.

Απουσίασαν δικαιολογημένα, οι Καραχάλιος και Ζούνα λόγω γάμου, ο Αδαμόπουλος λόγω εργασίας και ο Πατέλης επειδή είχε την απώλεια του πατέρα του και για το λόγο αυτό μάλιστα η διοίκηση και ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ολυμπιακού Λιοσίων του εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λάκης Σμυρνής μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και δοθεί η ευκαιρία να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Λάκη Σμυρνή στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

Στην πρώτη της ομάδας ήταν το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Λιοσίων Κώστας Κωτούλιας.

 

 

 

Related posts

Οριστικοποίησε την παραμονή του ο Αθηναϊκός του Χρήστου Κιούρκου με το 3-1 επί του Ρουφ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ανέλαβε ο Σδράλαγκας στα Βριλήσσια

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΓΣ AΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0 (highlights)

abola10