free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έκαναν το «μπαμ» με Κόντο τα Βριλήσσια

Στην ένταξη του 23χρονου μέσου της ΑΕ Χαλανδρίου προχώρησαν οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων.

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κόντου πραγματοποίησαν τα Βριλήσσια.

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία ε τον 23χρονο ανασταλτικό μέσο, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στο παρελθόν και στον συμπολίτη Κένταυρο Βριλησσίων και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά εμ την αξία και το πλούσιο ταλέντο του.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των παραγόντων του Α.Ο. Βριλησσίων δεν εξαντλούνται εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ανεύρεση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα διαθέτει όλα τα προσόντα, ώστε να αποτελέσει μία πολύ ενδεδειγμένη λύση κάτω από τα δοκάρια για τον προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη και τους άμεσους συνεργάτες του.

Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, είναι ότι οι επαφές με τον παίκτη που βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο είναι σε προχωρημένο βαθμό.

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών για την νέα σεζόν.

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Κάναμε μία μεστή εμφάνιση»

Abola Newsroom

Ο ΠΑΟ Καματερού 2-1 εκτός έδρας τον Φοίνικα Περιστερίου

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική δράση σε Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣΑ

Abola Team